- Admin
- 6 983
- 15 147
Może jak weźmiemy flaszkę czystej, to nikt na smak nie będzie narzekał, bo to w końcu nie jest piwo.
Prawdopodobnie nie będę mógł przyjechać, ale nie chcę żeby sam spędzał tę noc.Co jest Taki? Chyba nie wystraszyłeś się mikiolego?
Nagły atak aspergera? Nie przejmuj się, od tego są alko i inne dragiPrawdopodobnie nie będę mógł przyjechać
O bramkarzach nic mi nie wiadomo, natomiast co do stroju to przypominam, że Mikioli do dziś roztrząsa kolory cudzych skarpetek na imprezie sprzed roku, wiec warto się przyłożyć. Do czegoś i tak się przyczepi, no ale nie warto odpuszczać bez walki.Tam są jacyś bramkarze? Wpuszczają w obuwiu sportowym?
Nie, takTam są jacyś bramkarze? Wpuszczają w obuwiu sportowym?
Zachęcam Cię do przyjechania. Poznasz kolegów, będzie fajnie.Prawdopodobnie nie będę mógł przyjechać, ale nie chcę żeby sam spędzał tę noc.
I zeby zmarnowalo sie miejsce. Jeszcze zobacze, ale wole przygotowac sie na te okolicznosc.
Oczywiscie zaplace Tosi/Ciekowi za nocleg jesli nikt sie nie znajdzie.
urzekły nas te kanapy.
Nieee, to nie tak...Nagły atak aspergera? Nie przejmuj się, od tego są alko i inne dragi
Klimatyczna kanapówka?jak tam będzie?mam nadzieję, że jesteście w znakomitych nastrojach.