kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
To nie jest ani poszlaką ani dowodem, na cokolwiek.Jeśli chodzi o Fijora - to nie sądze, żeby był agentem. Zbyt dużo wysiłku, czasu i pieniędzy w to topi, żeby było to w jakikolwiek sposób - opłacalne,...
Były zarzuty, a ten się nie odciął. Wystarczy.
To dlaczego za komuny angielskojęzyczna gazeta International Herald Tribune, która była wydawana we Francji i której w USA nikt nie czytał, była głównym źródłem informacji i komentarzy na temat USA, na które powoływała się PRL-owska prasa?Kontestacja to jednak radio internetowe o bardzo wąskim profilu i zasięgu działania. Większość z tych ludzi, którzy są odbiorcami- siedzi za granicą, więc nie ma żadnego wpływu na nic.
Wystarczy, że w kraju ponad 1000 osób wchodzi na ich stronę i wpływ jest. Bo te osoby przekazują innym osobom itd.
Widać do tego, że to albo jełop, albo celowo wprowadza innych w błąd. Skopać ryja, tak by nigdy nie wstał i krajobraz będzie piękniejszy.Innymi słowy, przykładowo. Cena netto: 1000zł. Cena brutto 23% vat: 1230 zł.
Cebulski liczył cenę netto w ten sposób:
1230 * 0.23 = 282,90
Jego zdaniem, cena netto: 1230 - 282,90 = 947,1 zł
Jego blog. Sam się publicznie przyznał.Jeśli chodzi o fakturę na 3zł (???) to nigdy o tym nie słyszałem. Czy ktoś może zapodać jakies wiarygodne źródło?
Kurwa, ale bełkot...Btw. taka ciekawostka, którą wczoraj znalazłem na wykopie:
>S. Cenkiewicz znany z ataków na ludzi walczących z systemem PRL
Niech hujek napisze kogo zwalczał Cenkiewicz. Ja nie bronię nikogo, tylko pytam, Kurwa kogo? Kurwa nazwiska... Za brak nazwisk, piździec powinien mieć skopany ryj. Przecież niczym nie ryzykuje podając nazwiska opozycjonistów.
>WSI było oczyszczane z "ruskiej ekspozytury": już w 1990r
Tego to nikt do końca nie może być pewien. Każdy oficer służb, który mówi, że "coś zostało oczyszczone" z agentów innego państwa, to kretyn, którego należy rozwalić za głupotę. Chyba że miał na myśli wybicie wszystkich związanych z tym czymś.
>Ps. 2006r. rozbicie polskiej wschodniej siatki szpiegowskiej przez KGB (tfu. znaczy FSB). Przypadek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jedynie poszlaka, że w ekipie Macierewicza/Kaczyńskiego jest ulokowana ruska agentura. Równie dobrze Ruscy celowo mogli wybrać ten termin, by osłabić rządzącą ekipę.
Jedna ekipa go udupiła tak, że nie mógł znaleźć roboty, a inna ekipa w ten sposób dała mu się odkuć. Od końca II Wojny w ten sposób się płaci w Polsce kapusiom, mendom, kolesiom, przydupasom, agentom i ich potomstwu. Do chwili obecnej w tej materii nic nie uległo zmianie.Ktoś mi wyjaśni o co tu może chodzić i co praciwnik IPN, historyk robił w radzie nadzorczej spółki paliw płynnych?
Od jak dawna w Polsce żyjesz, że się o to pytasz?