piezol
Jebać życie
- 1 264
- 4 239
![74y9LF7.jpg](https://i.imgur.com/74y9LF7.jpg)
Spoko, napiszesz mi co chcesz to Ci przywiozę.Ja nie wiem czy nie będę jechać pociągiem, więc weź mi Triss dużo kraftowego piwa :v
A zbierasz więcej zamówień? Mogę wysłać ci kasę na konto, sam będę jechał pociągiem, więc raczej miałem plan ograniczyć wagę do min i obkupić się na miejscu...Spoko, napiszesz mi co chcesz to Ci przywiozę.
Nie ma problemu, jeśli nie będzie pasażerów to mogę zrobić większe zakupy.A zbierasz więcej zamówień? Mogę wysłać ci kasę na konto, sam będę jechał pociągiem, więc raczej miałem plan ograniczyć wagę do min i obkupić się na miejscu...
Okaj to dogadamy się tak z tydzień przed zjazdem, bo wcześniej nie ma sensu.Nie ma problemu, jeśli nie będzie pasażerów to mogę zrobić większe zakupy.
Mogę wysłać ci kasę na konto
Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem - chodzi o to że kapitalistyczne, dobrowolne stosunki są podstawą do tworzenia zaufania/zażyłości? W sumie jakby się tak zastanowić... będąc stałym klientem często ma się różne przywileje, zaprzyjaźnia z swoimi usługodawcami. Czysta symbioza. A potem taki komuch idzie i mówi "wyzysk"Dajemy przykład reszcie społeczeństwa, to my, zwolennicy kapitalizmu, wiemy, jak zaprzyjaźniać się z dziewczynami.
Zapomniałeś jeszcze o lojalności - również bardzo, bardzo rzadko spotykana cecha. Szkoda że tą moją cechę tak dużo ludzi wykorzystujeA przyjaźń jest jedną z najpiękniejszych wartości, tak rzadką na żenującej pustyni współczesnego zlewaczonego świata.
jak dopalacze?Ich posiadanie jest zezwolone jedynie do celów kolekcjonerskich.
Nie jestem pewny czy dobrze zrozumiałem - chodzi o to że kapitalistyczne, dobrowolne stosunki są podstawą do tworzenia zaufania/zażyłości? W sumie jakby się tak zastanowić... będąc stałym klientem często ma się różne przywileje, zaprzyjaźnia z swoimi usługodawcami. Czysta symbioza. A potem taki komuch idzie i mówi "wyzysk"zapierdolimy Ciebie i twoje rzeczy dla wyższego zła.
Zapomniałeś jeszcze o lojalności - również bardzo, bardzo rzadko spotykana cecha. Szkoda że tą moją cechę tak dużo ludzi wykorzystuje
swoją drogą, nie tracę nadzei - ostatnio dostałem telefon i mówią mi że mój stan się poprawia. I założę się że poprawa będzie rosnąć razem z nadchodzącym zlotem!
Jedziemy do Lichenia.Mamy jakieś konkretne plany co będziemy robić oprócz spożywania alkoholu? Jeśli nie, to mogę przynieść szachy, bierki i twistera xD
Jak za starych dobrych czasów.Jedziemy do Lichenia.