Zlot forum libertarian 2016 (26- 28 sierpnia)

Przyjedziesz?

• Total voters
    20

WoKu

Anarchoautystyk
Członek Załogi
244
663
Czy osoby głównie czytające forum, a udzielające się raz na ruski rok również są mile widziane? ;)

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 884
12 269
Czy osoby głównie czytające forum, a udzielające się raz na ruski rok również są mile widziane? ;)
Jak sama nazwa wskazuje, zlot jest imprezą forum libertarian, a nie np. libertarian w ogólności. Dlatego adresatami są użytkownicy forum. Jeśli ktoś forum tylko czytuje, też jest użytkownikiem i jeśli chciałby się poznać z autorami postów, to jest jak najbardziej mile widziany, nawet jeśli nie jest libertarianinem. Natomiast jeśli ktoś jest zupełnie z zewnątrz i oczekuje jakiś debat i rozkminek, czy też chciałby sobie potrollować to zdecydowanie źle trafił, bo impreza ma charakter integracyjny i oczekujemy przede wszystkim dobrej zabawy w towarzyskim gronie. Prosimy zatem o uszanowanie naszej prywatności i polecamy inne imprezy - w Poznaniu organizuje się np. spotkania "akapiwo" (można znaleźć na facebooku) gdzie każdy może sobie przyjść i wyrzucić z siebie co mu na sercu leży w kwestiach związanych z wolnym rynkiem. Wolelibyśmy też nie spotykać się z użytkownikami, którzy byli uciążliwi i wyłapali bany.

Jeszcze raz zachęcamy wszystkich do uczestnictwa.

Ostatnia edycja:

tolep

five miles out
8 589
15 492
A, zapomnieliśmy dodać, jaki jest główny cel tego zlotu poza konsumpcją środków psychoaktywnych.

Idzie o to, by załagodzić niesnaski między niektórymi userami lub ewentualnie rozbudzić je. Druga opcja wydaje się atrakcyjniejsza, w każdym razie jeśli ze zlotu wyjedzie mniejsza liczba użytkowników niż na niego przyjedzie, będzie o czym opowiadać dzieciom.

tolep

five miles out
8 589
15 492
Na tę chwilę mam 14 wpłat (wliczając siebie) i dwie zapowiedziane na shoucie, które pewnie wpłyną w poniedziałek pierwszą sesją elixir. Radze zagęszczać ruchy. Mamy zarezerwowane już 4 domki, nad jeziorem, obok siebie. W każdym domku mogą nocować 4 osoby plus ewentualnie piąta na kanapie.

Jeśli ktoś z jakichś powodów nie może zdążyć z wpłatą do poniedziałku do południa, a jest pewny że chce się wybrać, proszę o kontakt. Musze wiedzieć, czy będzie potrzeba rezerwacji piątego domku. Nie jest łatwo wynająć domek na sam tylko weekend w okresie wakacyjnym.

Jeśli ktoś z PT Koleżanek i Kolegów nie jest pewny czy się wybierze, to będzie musiał kombinować we własnym zakresie. Nie powinno być bardzo dużego problemu ze znalezieniem łózka do spania generalnie w tamtej okolicy - miejsc noclegowych jest sporo, łącznie z prywatnymi domami tego typu jak ten

A Bernardynka z lotu ptaka wygląda tak:

bernardynka2 (1).JPG bernardynka1 (1).JPG

tolep

five miles out
8 589
15 492
Uwaga, jeszcze dziś po południu napisze PM do wszystkich których wpłaty odnotowałem. Tak na wszelki wypadek. Jeśli ktoś nie dostanie PM, znaczy że nie dostałem przelewu.

tolep

five miles out
8 589
15 492
W mordę, mam kombinować domek dla kobiet? @jessod też przyjedzie? Jeszcze niejaka @Troglodytka lajkowała któregoś z moich zlotowych postów, i teraz wydaje mi się to logicznym posunięciem. @Nene @Triss ?

PS. Zbliżamy się w bardzo szybkim tempie do chwili, w którym słowo "kilkanaście" przestanie być właściwym liczebnikiem. :D

mikioli

Well-Known Member
2 770
5 387
W mordę, mam kombinować domek dla kobiet? @jessod też przyjedzie? Jeszcze niejaka @Troglodytka lajkowała któregoś z moich zlotowych postów, i teraz wydaje mi się to logicznym posunięciem. @Nene @Triss ?

PS. Zbliżamy się w bardzo szybkim tempie do chwili, w którym słowo "kilkanaście" przestanie być właściwym liczebnikiem. :D
Rozdzielimy je po sztuce na domek ;)

Do góry Bottom