piezol
Jebać życie
- 1 263
- 4 239
Wrzucam zdjęcie ośrodka, wracamy za rok!
![dwcb6b.jpg](http://i67.tinypic.com/dwcb6b.jpg)
MEGA? nie mamy tu F2F...a nie wiem gdzie udostępnić resztę
Drugiego dnia też był, ale go nie było?Po tych dragach to by chyba tak nie zasnął.
Dobra leb... przecież wiemy, że chodzi ci tylko o poczytność na bloguDrodzy Libnetowcy,
dzięki za świetny zlot. Cieszę się, że mogłem Was poznać w realu. Moja refleksja jest taka: wszyscy dziwni, wszyscy fajni.
Widzimy się, mam nadzieję, za rok.
PS Nie legitymizujcie!
Sorry, nigdy nie slyszalem o tych programach... Znam tylko Skype. Taki ze mnie tradycjonalista.
No więc sorry, że połączenia nie było (albo ja o nim nie wiem, bo spałem), ale wszyscy byli w takim stanie niechcemisizmu albo najebanizmu, że nikt o tym nie pomyślał. A specjalnie przywiozłem ruter LTE i 130 GB internetu, tak że można było w zasadzie streamować całe spotkanie.
Może za dwa lata jak się dowiem o ważnej dla mnie w tym czasie informacji, pewnie bym to mógł robić bez problemów bo jako jedyny byłbym trzeźwy....No więc sorry, że połączenia nie było (albo ja o nim nie wiem, bo spałem), ale wszyscy byli w takim stanie niechcemisizmu albo najebanizmu, że nikt o tym nie pomyślał. A specjalnie przywiozłem ruter LTE i 130 GB internetu, tak że można było w zasadzie streamować całe spotkanie.
Abstynenci zgodnie ze spiżowymi słowami towarzysza Stalina, nie mają zaproszeń na zlot.Może za dwa lata jak się dowiem o ważnej dla mnie w tym czasie informacji, pewnie bym to mógł robić bez problemów bo jako jedyny byłbym trzeźwy....![]()