Złodziej

D

Deleted member 427

Guest
Kto jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamień - Jezus był pierwszym heglistą :)

Shemyazz

New Member
500
38
Cokeman napisał:
czyli to ze ktos jest zlodziejem to kwestia przypadku i nie mozna go karać

Nieprawda.
Jeżeli wszystko jest zdeterminowane, to złodzieja również nie należy karać, bo tak już mu było pisane.

Wniosek:
niezależnie od tego co przyjmiemy, złodzieja nie należy karać.

Cokeman

Active Member
768
120
taa kurwa, to mini reptalianie czy jakis wyjebisty łoś. :D

a na serio to tez da sie te stwory podzielic na mikroczastki.

totenkopfschmerzen

New Member
162
8
to jest jeden stwór. posiada jedną świadomość (jeżeli w przypadku grzybów można mówić w ogóle o świadomości, bo raczej można mówić o celu). świadomość w pojęciu humanistycznym to jakaś ściema.

Cokeman

Active Member
768
120
widziales kiedys "wolny rynek".
A moze twoje zmysly robia cie w chuja? Zabij sie to sie przekonasz. Mi juz sie odechcialo bo tak czy siak bede jakims bytem :(

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 794
Hahaha, odebrać nadzieję nawet samobójcy - to jest prawdziwa sztuka. :D Muahahahaha.

Shemyazz

New Member
500
38
totenkopfschmerzen napisał:
fizycy-mistycy. widziałeś kiedyś jakiegoś kwanta? mistycy rozumu robią cię w chuja. ot co

OMFG toś pojechał. A widziałeś kiedyś liczbę? Kwant to nie byt materialny, tylko pewna elementarna porcja.

totenkopfschmerzen

New Member
162
8
Cokeman napisał:
A moze twoje zmysly robia cie w chuja? Zabij sie to sie przekonasz. Mi juz sie odechcialo bo tak czy siak bede jakims bytem :(
jak już zabij się po czwartku. piwa bym się w twoim towarzystwie napił

Shemyazz napisał:
OMFG toś pojechał. A widziałeś kiedyś liczbę? Kwant to nie byt materialny, tylko pewna elementarna porcja.
kiedyś drogi panie fizycy wymyślili ciepliki i gdzie one są w dzisiejszej fizyce?
nie lękaj się. kwanty też przeminą.

D

Deleted member 427

Guest
Cokeman napisał:

No nie pierdol, że nigdy nie widziałeś wolnego rynku w działaniu. Urzędasy nie wszystko zdołają rozwalić, nawet w KRLD wolny rynek istnieje, inaczej Kim nie miałby kogo to obozów upychać, bo wszyscy by pomarli.

Shemyazz

New Member
500
38
totenkopfschmerzen napisał:
kiedyś drogi panie fizycy wymyślili ciepliki i gdzie one są w dzisiejszej fizyce?
nie lękaj się. kwanty też przeminą.

Lol. Teoria folgistonu miała po pierwsze błędy logiczne w sobie, po drugie nigdy nie została sprawdzona doświadczalnie. A przynajmniej wtedy, kiedy obowiązywała. Pierwsze doświadczenie ją całkowicie obaliło.

Natomiast technologia oparta o znajomość mechaniki kwantowej jest w praktycznie każdym domu. Na jeden z przykładów właśnie patrzysz - twój monitor.

Nie wiem skąd ta maniera w ludziach do podważania wiarygodności mechaniki kwantowej. Raz rozmawiałem z Kel Thuzz'em na youtubie, trafycyjnie trollował, ale wykazał się też kompletną ignorancją w temacie i niewiedzą. Mechanika kwantowa została udowodniona (co w tym wypadku oznacza, że nikt jej nie obalił). Kel Thuzz mi pisał, że Einstein nigdy nie zaakceptował mechaniki kwantowej - co jest kompletną bzdurą, bo sam położył pod nią podwaliny (efekt fotoelektryczny).
To co nie zostało udowodnione, to interpretacja kopenhaska.

Do góry Bottom