Zapodaj coś ciekawego

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
1406197068_by_Mudzina_500.jpg

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Ciekawostkowe czytanki na lato:
  • Zaufana Trzecia Strona
  • Głos Rosji tag:sekta
    Rosja znana jest z mistyka Rasputnia i najróżniejszych sekt. Z bardziej odlotowych znane są sekty chłystów i skopców, choć badacze twierdzą, że były ciekawsze, tylko nie zdążyły stać się znane w świecie. W Rosji było też trochę Bogurodzic i całkiem sporo Chrystusów. Sekty najczęściej znajdywały schronienie na Syberii, w trudno dostępnych miejscach, gdzie bez przeszkód mogły kontynuować swą misję, łączoną często z rytuałami seksualnymi. Ostatnim krzykiem mody wśród sekt jest sekta wissarionowców Sergiusza Tropa, który sam oczywiście uważa się za Chrystusa. Sekta jest uważana za szczególnie niebezpieczną, bo zachowuje się jak wspólnota w ankapie. W skrócie, chodzi o wegetarianizm który dotyczy również psów (!), brak używek, ale w zamian seks do woli. Trójkąty miłosne są dopuszczalne i błogosławione. Sekta stara się przyciągnąć do swych szeregów spośród mężczyzn lekarzy, naukowców, wojskowych, weteranów i oficerów służb specjalnych, a spośród kobiet aktorki, modelki i nauczycielki, o ile te są fizycznie ładne (hodowla nowej lepszej rasy).

Ostatnia edycja:

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Dziś przejeżdżałem koło tej stacji nadawczej. Znaczy często tam przejeżdżam, gdy jadę do tej jebanej Ikei. Miła rzecz, ładny budyneczek, drzewka, ładnie przystrzyżona trawka, dobre oświetlenie zasieki i kupa masztów antenowych.

Denis

Well-Known Member
3 825
8 517
Nie podoba mi się.
Już byś się brał za ściąganie, a tu taka niemiła niespodzianka i cały ujebany farbą.
Potem tego gówna przez cały dzień nie można domyć.

P

Przemysław Pintal

Guest
Przejebany spot:

Niesamowite! Widziałem już wiele nagrań z działań wojennych, ale to robi wrażenie. Nie popieram islamistów, ale mi by się ciężko (psychicznie) walczyło z przeciwnikiem który ma taką przewagę technologiczną i nie posiada się adekwatnej broni. Trzeba liczyć na rozwój drukarek 3D i broni open hardware. Społeczeństwo wolnościowe musi mieć czym się bronić.

Ode mnie frontalny atak milicji na fortyfikację w Syrii. Niestety filmy z LiveLeak nie chcą mi się osadzać. Mam białe pole.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Niesamowite! Widziałem już wiele nagrań z działań wojennych, ale to robi wrażenie. Nie popieram islamistów, ale mi by się ciężko (psychicznie) walczyło z przeciwnikiem który ma taką przewagę technologiczną i nie posiada się adekwatnej broni.
Popełnili trzy błędy. Po pierwsze nie ukryli się, tak by nie było ich widać, ani w podczerwieni, ani na radarze. Nie rozproszyli się. Nie mieli miejsca ucieczki. Z czasem poprawią się, algorytmy genetyczne działają.
Ja ich nie żałuję. Przecież mogli wykopać nory lub schronić się w jaskiniach. Mogli też się rozproszyć i spać dwójkami lub trójkami. Jak chcą mieć bazę, dla samego faktu posiadania bazy, to trudno. Niech płacą. Nie ma nic za darmo.

Sputnik

Szalony naukowiec
482
2 171

Kamuflaż anty-ir, jak znalazł dla kozojebców
Na dzień sznura trzeba sobie taki mundur sprawić, za niedługo do szafy mi te szpeje nie będą się mieścić :(

Do góry Bottom