- Admin
- #1 361
- 6 985
- 15 153
Buzz Aldrin łamie aksjomaty. Szkoła Krula, tylko bardziej na wypasie:
Wiadomym jest, że koty miauczą tylko do ludzi (ewolucyjnie upodobniły to do płaczu niemowląt) by przykuć ich uwagę. Za to między sobą gadają tak:
Creepy as fuck.
Przez 15 miesięcy agenci FBI oraz przedstawiciele organów ścigania z całego świata agresywnie infiltrowali zamkniętą, elitarną grupę pedofilów. Mimo użycia wszystkich dostępnych środków tożsamość 2/3 przestępców pozostała nieznana.
Przejebany spot:
Popełnili trzy błędy. Po pierwsze nie ukryli się, tak by nie było ich widać, ani w podczerwieni, ani na radarze. Nie rozproszyli się. Nie mieli miejsca ucieczki. Z czasem poprawią się, algorytmy genetyczne działają.Niesamowite! Widziałem już wiele nagrań z działań wojennych, ale to robi wrażenie. Nie popieram islamistów, ale mi by się ciężko (psychicznie) walczyło z przeciwnikiem który ma taką przewagę technologiczną i nie posiada się adekwatnej broni.
Jeżeli używasz Chrome, w pasku adresu, po prawej stronie masz ikonkę tarczy, musisz ją nacisnąć i wybrać "Wczytaj niezabezpieczony skrypt". Inne przeglądarki powinny mieć podobne opcje, albo nie przejmować się tym.Niestety filmy z LiveLeak nie chcą mi się osadzać. Mam białe pole.