OP
OP
nowy.świt
Guest
co to za strona dla popierolców ?
Ma nawet w kilku wersjach językowych i czytało.A czytało Koran od A do Z?
Raz bez zastanowienia, spojrzałem i uznałem to chyba Szwajcaria, tak z dupy zaznaczyłem, szkoda, tylko, że pomyliłem się o bardzo mało, chyba jakoś przy granicy szwajcarsko-włoskiej, a ja dałem na środek Szwajcarii.Coś dla Gazdy: https://geoguessr.com/world/play
Lądujesz na losowej drodze z Google Street View i musisz zgadnąć gdzie jesteś. Mój najlepszy wynik to 17 578.
Fanatyzm religijny często nie idzie w parze z wolnością. Ale współwystępowanie różnych wrogo nastawionych do siebie grup może iść jak najbardziej!. Nie mam zamiaru wpierdalać się w sprawy muzułmanów, ale trzeba postawić kawę na ławę, że jakiaś libertariańska utopia w której ateista, chrześcijanin i wahabita żyją sobie w pokoju i przestrzegają NAP-u, jest niedorzeczna.
Wałęsaki brazylijskie zostały zapisane w Księdze Rekordów Guinessa w 2007 roku jako najbardziej jadowite pająki na świecie i są uważane za przyczynę najczęstszych śmierci ludzi ukąszonych przez pająki. Toksyna Tx2-6 znajdująca się w jadzie pająka powoduje długotrwałą erekcję i jest badana pod kątem zastosowania jako lek na zaburzenia erekcji.
Kongres Młodej Prawicy nie był partią polityczną, a kongresem różnych ugrupowań prawicowych i prawicowych indywiduów. To tak dla przypomnienia.Klasyk z "prorosyjskiej" partii.
Mnie też. Kibicowałem czarnym propom.Strasznie mnie denerwują takie śmieszki. Wszystko im wolno, bo "It's a prank!".