Zapodaj coś ciekawego

Hitch

3 220
4 876
tumblr_n2ifcgtNRx1qkvbwso1_500.png

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
Japońce oszaleli na jej punkcie. Jest też trochę fotek z życia codziennego tej pani.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 790
A tutaj można zrobić sobie psychotesta określającego kilka parametrów związanych ze słuchaniem muzyki. Wyszło mi coś takiego:

MUSIC SEEKING: 45
EMOTION EVOCATION: 62
MOOD REGULATION: 46
SENSORI-MOTOR: 17
SOCIAL: 61
MUSIC REWARD: 44

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Były nauczyciel chemii uruchamia laboratorium amfetaminy i produkuje narkotyk o niespotykanej na rynku czystości – ta historia, jakby żywcem wyjęta ze scenariusza serialu „Breaking Bad”, zdarzyła się naprawdę w Wielkiej Brytanii. Jej bohaterem był Polak, 61-letni Ryszard Jakubczyk, który w przydomowym podziemnym bunkrze mógł produkować co dwa dni nawet… 40 kg amfetaminy. (...) Jak się okazało, były nauczyciel chemii planował wprowadzić na rynek towar niezwykłej jakości. Testy wykazały, że wyprodukował amfetaminę, której czystość wynosi 78 procent. Z takim poziomem czystego narkotyku brytyjscy śledczy jeszcze nie mieli do czynienia.

http://mobile.natemat.pl/95667,pola...ne-w-wielkiej-brytanii-prawdziwy-walter-white

Ostatnia edycja:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
Też poza 512 nie wyszedłem. Przypomina mi się:
0cba22d3d72b0cd2e4f08c2b9a8a06a8_original.jpg

Chociaż udało się nam udowodnić, że 8-bitowy mędrzec się pomylił ;)

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 465
Ja jako dzieciak z podstawówki nie miałem problemu z nabyciem piwa i papierosów. Mówiłem, że dla ojca i już.
Piwo można było pić w miejscu publicznym, a "piwo ciemne słodowe" dostępne na prawie każdym dworcu PKP (0.5%-1.5%), dawano dzieciom. Nikt słabego piwa ciemnego nie uważał za alkohol.
Jeszcze w pierwszej połowie lat 90-tych nie było problemu z kupieniem piwa i fajek przez dziecko. Sam często latałem po piwo dla ojca czy wujka mając te 7-8 lat. Zdarzyło się też kupić paczkę fajek i wypalić ją z kolegą :)

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Graffiti w Turcji : Adresy alternatywnych DNSów do obejścia rządowych "blokad".

g74oly4nfpn8gdwvfrrc.jpg
Tureckie władze właśnie zablokowali DNS-y od Google.
Ale DNS-y Swiss Privacy Foundation, CCC, OpenNIC dalej działają. Jedyna technologia której zablokować się nie da, to "DNS over SSL". Można takie DNS-y postawić na każdej stronie www, która ma SSL i PHP.

Do góry Bottom