Zapodaj coś ciekawego

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 466
18/20, w sumie jestem zaskoczony jak dobrze mi poszło, choć robiłem na czuja. Czytałem kiedyś, że przy szczerym uśmiechu mruży się oczy i chyba to mi pomogło.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 872
12 259
18/20, w sumie jestem zaskoczony jak dobrze mi poszło, choć robiłem na czuja. Czytałem kiedyś, że przy szczerym uśmiechu mruży się oczy i chyba to mi pomogło.
Też mi tyle wyszło i też o tym czytałem, dodatkowo prawdziwy uśmiech pomaga rozpoznać moim zdaniem podrygiwanie korpusu (ależ to zabrzmiało...). Z drugiej strony fałszywy uśmiech jest łatwo zasymulować - sztuczka polega na tym, że pracujemy mięśniami wokół oczu, usta podnoszą się wtedy same.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Sataniści chcą zastąpić tablicę z 10 przykazaniami, która stoi przed budynkiem Kapitolu w Oklahoma City, pomnikiem Szatana. Szatana ma reprezentować postać Baphometa. Zbiórka na projekt jest prowadzona na indiegogo:

Pomnik ma być funkcjonalny, ma być ławką, na której można usiąść i pomedytować.
satan-monument.jpg

satan8n-4-web.jpg

Niestety, dzisiejsi sataniści to cioty, co idą z systemem na kompromisy. :( Co to za Baphomet bez cycków?!?

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
An anonymous California couple in Gold Country found $10 million worth of gold coins in rusty cans buried in the the hollow of an old tree. The find, nicknamed the Saddle Ridge Hoard, could be the largest treasure find in U.S. history.

The 1,427 coins found date from 1847 to 1894 and are said to be in mint condition, having been uncirculated. They’ve been professionally graded and authenticated with a face value of about $27,000 a piece, but rare coin experts believe that each could fetch nearly $1 million.

http://thelibertarianrepublic.com/couple-discovers-10m-gold-coins-rusty-can/#axzz2uN5VlnAq

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
wysoki wskaźnik analfabetyzmu, nieustalony język pisany tamtejszych dialektów, prymitywna organizacja społeczna a nawet niekompatybilność kulturowa i religijna z obszarami nizinnymi są czynnikami, które pozwoliły na uniknięcie podporządkowania ich sobie przez państwo.

Jak ulał pasuje do @GAZDA - mamy przedstawiciela Zomii na forum :cool:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Na Kaukazie ta strefa jest znacznie wyżej, na wysokości około 2000m-2200m. Tam też władza państwowa nie sięga, a kapłana czy misjonarza uważa się za wroga i zabija się go jak zwierze. Nawet Czeczeni-muzułmanie nie mieli co do tego wątpliwości i zabili tam kilku wahabitów, co mieli pacha się tam zapuścić.
W Pakistanie takie strefy zaczynają się na różnych wysokościach. W niektórych miejscach do tej pory im wyżej, tym bardziej szamanizm zaczyna wypierać islam, a jeszcze wyżej stoją klasztory buddystów.

workingclass

Well-Known Member
2 135
4 154
Na Kaukazie ta strefa jest znacznie wyżej, na wysokości około 2000m-2200m. Tam też władza państwowa nie sięga, a kapłana czy misjonarza uważa się za wroga i zabija się go jak zwierze. Nawet Czeczeni-muzułmanie nie mieli co do tego wątpliwości i zabili tam kilku wahabitów, co mieli pacha się tam zapuścić.
Znasz jakieś opracowania na ten temat, możesz coś wrzucić?

Do góry Bottom