D
Deleted member 6610
Guest
Ciekawy model
Przy okazji: Parę dni temu w Alabamie został złożony projekt prawa, zmuszającego mężczyzn do wazektomii w ciągu miesiąca od ukończenia 50 roku życia lub od urodzenia się jego trzeciego dziecka, którekolwiek nastąpi wcześniej.Tak mnie naszło.
Skoro normalny biały człowiek maltuzjanów uważa za zjebów gorszych od ekooszołomów a la's Redrum (czerwony rum) to czym byli szwedzcy "higieniści", co to stosowali przymusową sterylizację ludzi?
Dlaczego dziś w kontekście ludobójstwa można źle mówić o np. Hitlerze, a takie lewackie tuzy wspaniałej europejskiej "cywilizacji" mają uchodzić za autorytet?
Higieniści
W sierpniu 1997 roku uwaga światowych mediów skupiła się na Sztokholmie. Czy to prawda, że demokratyczne państwo dobrobytu w imię „higieny rasy” aż do lat 70. XX wieku zmuszało tysiące obywateli do operacji pozbawiających płodności? Że socjaldemokratyczne władze Szwecji dzieliły ludzi na...czarne.com.pl
Zastanawia mnie czemu w Polszewii jest taki szał na makaron i doszedłem do wniosku, że to histeria wywoływana przez media, które pokazują Włochów walczących o makaron. Nie o ziemniaki, kaszę, ryż, ale właśnie makaron, no bo to przecież kraina pasty. Byłem przed chwilą w sklepie i makaronu prawie już nie było natomiast ryż, kasza itp. itd. w dowolnych ilościach. Co ciekawe, mąki stała pełna paleta, pewnie gdzieś koło tony i nikt się tym nie interesował. Pewnie większość nawet nie wie jak powstaje makaron. Australia myślę oglądała sobie w TV jak skośnoocy biją się o ryż i sobie to przyswoiła.tu brakuje papieru właśnie i ryżu.. przypadeG??
Researchers from the University of Waterloo found that providing so-called "pseudo-profound bullshit" titles primes people to perceive a given work of abstract art as being more profound and helps them infer meaning from the art. They described their work in a paper last fall in the Journal of Judgement and Decision Making, with the provocative title "Bullshit makes the art grow profounder."
That's certainly one way to snag some attention for a study.
- Trudno powiedzieć, jak nasi przodkowie wpadli na pomysł, że chorych należy izolować, skoro nie wiedzieli o rozprzestrzenianiu się chorób np. drogą kropelkową. Zapewne dlatego, że widzieli, że przebywanie w pobliżu osób chorych grozi zarażeniem - mówił historyk.