mikioli
Well-Known Member
- 2 770
- 5 382
Na Olimpiadzie finał "kobiet" w pływaniu na 800 metrów wygrał...facet...ten co niżej go widać...
"Ona" biega, nie pływa... 5 minut researchu.
Na Olimpiadzie finał "kobiet" w pływaniu na 800 metrów wygrał...facet...ten co niżej go widać...
czemu?no ale o tym pisać nie będę.
no niebardzo jak na dzisiejsze warunkiPoza tym dla Ciebie "3x tyle ", 13 lat to jest długie życie?
nie wiem ale przypuszczam że cierpiąCzy wiesz co przeżywa matka tego dziecka, ojciec i bliscy?
niektóre matki same pośrednio uśmiercają swoje dzieci jeśli są chore (eutanazja, aborcja). śmierć chorego dziecka się mniej opłakuje niż śmierc zdrowego. zresztą opłakiwanie nie jest cnotą bo jest to zupełnie naturalna i spontaniczna rzecz. co innego zabicie syna (bardziej cenny od córki) pierworodnego (tymbardziej cenny) jedynego (tymbardziej cenny) czego podjął się biblijny Abraham w ramach próby wiary. to była cnota. i to można podziwiać. a ja wole podziwiać i chwalić niż pocieszać i opłakiwać no ale ja jestem mężczyzną który woli trzymać się z lepszymi od siebie a nie z gorszymi, którym się nie udało.Czy wiesz co znaczy dla matki śmierć dziecka?
taki mam wynik
https://archive.fo/gP9yr
dostałem coś takiego w odpowiedzi na AMA. Opowiada o eksperymentach w dawnych latach, które próbowały zrobić z homosiów hetero.
Pokaz slajdów / infografika o ofiarach 2WŚ i okresie powojennym na świecie: