Zapodaj coś ciekawego

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
philprettyv4.png

Solitary Man

Człowiek raczej piwnicy
492
2 228
Chodziło mi, że na wykresie nie ma filozofów indyjskich. Są chińscy, arabscy, perscy, więc nie przedstawia tylko filozofii zachodniej.

Rothbard coś ma duże kółko, a Ayn Rand nie widzę.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153

MaxStirner

Well-Known Member
2 775
4 721
Sprawa stara, pewnie znacie - ja nie znałem i wklejam dla potomnych. Film o gościu co w 2001 wygrał milionerów w UK
używając kaszlu jako sygnału od wspólnika na widowni. Dziwna sprawa, że tak prosta metoda zadziałała tak skutecznie - gdyby sie wycofał wcześniej, nikt by sie nie połapał...

EDIT: Zainteresował mnie temat - najsłynniejszy cheater z teleturniejów to oczywiscie facet opisany w filmie QuizShow. Drugie miejsce ma ten oto gość: Michael Larson który w latach 80tych rozmontował teleturniej Press Your Luck. I był naprawde cwany, jako jedyny z trójki w tym poście faktycznie użył mózgu. Musieli mu wypłacić kase.

Ostatnia edycja:

tolep

five miles out
8 578
15 476
Film o gościu co w 2001 wygrał milionerów w UK
używając kaszlu jako sygnału od wspólnika na widowni.

Gdyby uczestnik nie był debilem, to potrzebowałby czitować przy max 3-4 pytaniach i nikt by się nie połapał. Poza tym lepiej symulowałby zastanawianie się. Dopiero teraz przeczytałem, że już dwie osoby z jego rodziny, w tym żona, wcześniej w tym uczestniczyli, więc wszystko powinni mieć o wiele lepiej obcykanie. Generalnie wielki fakap.

Do góry Bottom