A
Antoni Wiech
Guest
@dataskin Spoko. Po prostu myślałem, że wielkie koncerny tytoniowe kontrolują większość upraw tytoniu, a widać tak nie jest, skoro pomniejsze firmy, są w stanie im zagrozić.
No z tym akurat jest fajna sprawa.@dataskin Spoko. Po prostu myślałem, że wielkie koncerny tytoniowe kontrolują większość upraw tytoniu, a widać tak nie jest, skoro pomniejsze firmy, są w stanie im zagrozić.
Naukowcy podkreślają, że informacja taka pochodzi z 1856 roku z podręcznika dla aptekarzy, a znalazła się w nim jako wynik eksperymentów prowadzonych na samym sobie.
12 sierpnia 1856
Drogi Pamiętniczku, wczorajszy eksperyment zaaplikowania sobie 40 mg nikotyny nie przyniósł żadnych efektów poza lekkim "szlugowym kacem" z rana. Myślę, że jestem na siłach by przyjąć dzisiaj 60 mg.
The message is simple and clear: hands off of free vaping in the European Union.
Obecnie początkującym można polecić Vision Spinner II albo Aspire CF VV 1600 mAh. Obie w cenie 60-80 złDataskin - (lub ktokolwiek) chcę kupić jakiś zestaw na prezent nałogowemu palaczowi (2 paczki dziennie), budżet niestety do 200 zł. Oczywiście nie spytam się go, czy będzie palił bo ma to być prezent. Jakie jest twoje doświadczenie? Czy jest dla niego szansa i sens żeby spróbować?
Baterię, t.j. "e-papierosa" + baniak z grzałką na liquid, czyli clearomizer bądź atomizer. Clearomizer to też atomizer, tyle że.. (tradycyjnie) przeźroczysty (stąd - zbitek słów od "clear" i "atomizer" = clearomizer), ot tak sobie to chińczyki sprytnie wymyśliły, żeby odróżnić nowe produkty od starych.Jeśli tak to co muszę mieć oprócz samego papierosa - co to są te clearizery atomizery, gwinty itd - czy dałbyś rade objaśnić to po chłopsku bo sie gubię?
Jeśli chodzi o clearomizer, to tragedią straszną nie jest, ale istnieją już lepsze konstrukcje od górnogrzałkowców CE5Nie wiem czy wybór był dobry, po dłuższych rozmyślaniach i tak bym nie wiedział. Okaże się w praniu
Mnie dziwi, że akcyzą nie obłożyli jeszcze...
Ja jako palacz chętnie bym to barachło antypapierosowe spędził do stodół i podpalił. Śmierć "niewiniątek" mi nie przeszkadza.