GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
niektórzy ignorują bo jej posty bez sensu ich wkurwiają na przykład...Nie wiem czemu niektórzy ignorują Matrix, ja sobie lubię przeczytać jej komentarze z bananem na twarzy
niektórzy ignorują bo jej posty bez sensu ich wkurwiają na przykład...Nie wiem czemu niektórzy ignorują Matrix, ja sobie lubię przeczytać jej komentarze z bananem na twarzy
niektórzy ignorują bo jej posty bez sensu ich wkurwiają na przykład...
Jestem w stanie to zrozumieć, też mnie wiele wypowiedzi socjalistów denerwuje, ale wypowiedzi Matrix akurat mnie rozbawiają
Też zadymiają pomieszczenia
nie widzę wyższości e papierosów nad zwykłymi z liśći nikotyny
a wy dajecie się nabrać propagandzie
Staliście się lobbystami e- papierosów
luksus nigdy nie jest tańszy od standardu podstawowego
no tym bardziej powinieneś kupić teroz bo jak uregulują to bedzie trudniej/drożej itd...Wiadomo już coś na temat tej ofensywy prawnej UE? Chciałem kupić rodzicom taki zestaw, ale jak się okaże, że ta "regulacja" przejdzie to się porządnie zastanowię raz jeszcze.
Póki co - do europarlamentu trafiło jakieś kilkadziesiąt/kilkaset tysięcy podpisów i maili i proces został przełożony.Problem leży raczej w koszcie uzupełniania "materiałów eksploatacyjnych". Mnie to oczywiście lata, bo na papierze to nadal mniej niż za zwykłe fajki, ale rodzice nie są przekonani do takich "wynalazków" i każdy argument musi stać za mną, aby pomóc im w przesiadce. A serio mówiąc to się na tym nie znam i naprawdę cenię to, że ktoś dzieli się tutaj swoją wiedzą i doświadczeniem.
Jak dla mnie jest to bez sensu bo praktyka pokazuje jakie są 2 możliwie skutkiMniejsza o to – ograniczenie wiekowe powinno być uchwalone w kraju jak najszybciej – takie jest moje prywatne zdanie
Ekstrakcja nikotyny z liści tytoniu w warunkach laboratoryjnych (czystość 99%, 1% to woda). Odpada kilka tysięcy szkodliwych związków występujących naturalnie w liściach tytoniu, metale ciężkie oraz zanieczyszczenia mikrobiologiczne, np. grzyby, pleśnie, itd i kolejnych kilkaset - dodawanych w procesie produkcji papierosów.A ja mam pytanie: Jak się produkuje takie wkładki do e-papierosów? Tzn. sugerowano tutaj, że na e-papierosach tracą wielkie koncerny tytoniowe, więc jak się tą "elektroniczną" nikotynę wyrabia?
Bo dotąd nie weszli na ten rynek, a spada im sprzedaż zwykłych papierosów.@dataskin Ok, ale chodziło mi o to bardziej, CZEMU kompanie tytoniowe są przeciw skoro i tak do tego liście tytoniowe są potrzebne.