GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 169
to jest konferencja środowisk "wolnościowych" a nie wolnościowych
Chwila, serio ktoś poważnie potraktował pomysł wzięcia udziału w inicjatywie, za przeproszeniem, Wilka?
Komusza mentalność aż wylewa się z Plan Morawieckiego... ani słowa o obniżce podatków, państwo ma za to bardziej ingerować w gospodarkę, kierować nią, wspierać jakieś luxtorpedy, drony, kurwa.... nie wiem o czym tu dyskutować. Pod ścianę i do odjebki to całe zjebane ministerstwo z Morawieckim na czele.
To należy te przywileje znieść, a nie dorzucać kolejną linijkę w prawie.
Drogą do anarchii raczej nie jest polityka.
Trzeba być geniuszem, by ponad podziałami działać dla wspólnego celu...Libki jeszcze nie zrozumiały, że nie wprowadzą akapu od razu i że trzeba współpracować, spotykać się, organizować z Wilkami, Kukizami by robić wolnościowe zmiany pomału w punktach, gdzie nie ma różnic?![]()
A wspólny wróg? Państwo jest wspólnym wrogiem...Trzeba być geniuszem, by ponad podziałami działać dla wspólnego celu...
Zupełnie jak Korwin...Przecież ci dwaj czerpią aktualnie finansowe gaże właśnie z systemu, który deklarowali się po wielokroć zmienić.
Albo Rothbard pracujący w publicznych szkołach... Hayek doradzający rządowi austriackiemu, czy Mises z epizodem urzędniczym...Zupełnie jak Korwin...
Jak najbardziej. Od dłuższego czasu już nie mam cierpliwości i nie zżera mnie ciekawość, co by było, gdyby Korwin dostał się do Sejmu. Lub ktokolwiek inny. Wejście w taką sieć zależności, krok po kroku odziera z przyzwoitości do naga. Albo inaczej: kim trzeba być, by się tam pchać? Mam to wszystko gdzieś.Zupełnie jak Korwin...
było by to samo jak kiedy sie dostał do europarlamentu, nic by nie było...Od dłuższego czasu już nie mam cierpliwości i nie zżera mnie ciekawość, co by było, gdyby Korwin dostał się do Sejmu.
może ktoś pomóc aspergerowi?My już nie musimy nic robić. Delegacja sama się uformowała. I to MOCNA zarówno liczebnie, jak i merytorycznie. Przewodniczący (z silnymi uprawnieniami w stosunku do członków zwyczajnych) tomkiewicz. Delegaci zwyczajni w kolejności zabierania głosu: Oreł, GAZDA i Mad.lock. Co prawda ci ludzie będą się wściekle nudzić, ostentacyjnie ziewać, osłabiać państwo przez sępienie sejmowych kanapek z kawiorem, a na zakończenie wulgarnie obrażą Pana mecenasa Jacka Wilka, ale przynajmniej nie przyniosą nam takiego wstydu, obciachu, a może i poważniejszych problemów z intensywną inwigilacją, czepianiem się przez prokuratorów, jak mogłaby przynieść akcja na Sejm i okolice uzbrojonego, samotnego WILKA (aluzciego203). Przedwczesna odjebka jest jak przedwczesny wytrysk. Przedwczesna - to znaczy przed nadejściem właściwego Dnia Sznura.
było by to samo jak kiedy sie dostał do europarlamentu, nic by nie było...
edit: nie moge sie doszukać puenty w tym poście
może ktoś pomóc aspergerowi?
Libki jeszcze nie zrozumiały, że nie wprowadzą akapu od razu i że trzeba współpracować, spotykać się, organizować z Wilkami, Kukizami by robić wolnościowe zmiany pomału w punktach, gdzie nie ma różnic?![]()
Niektóre libki chyba nie zrozumiały jeszcze, że akapu nie wprowadzą nigdy. To odnośnie marnowania czasu na jakieś "organizowanie się".
Niektóre libki chyba nie zrozumiały jeszcze, że w wolności nie ma kompromisów i, że masa która jest sterowana nie będzie sterowana w stronę anarchii.Libki jeszcze nie zrozumiały, że nie wprowadzą akapu od razu i że trzeba współpracować, spotykać się, organizować z Wilkami, Kukizami by robić wolnościowe zmiany pomału w punktach, gdzie nie ma różnic?![]()
Nie w każdym punkcie, ale chociaży w punktach związanych z gospodarką. InteresyA wspólny wróg? Państwo jest wspólnym wrogiem...
Prosta zasada... nie idziesz na kompromisy ---> nie ruchaszNiektóre libki chyba nie zrozumiały jeszcze, że w wolności nie ma kompromisów i, że masa która jest sterowana nie będzie sterowana w stronę anarchii.
Niektórzy też widocznie nie zrozumieli, że głosowanie to nie jest jedyna droga aby coś zmienić.