[WiplerGate] Sprawa bójki Przemysława Wiplera z KNP z Policją

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
Poparcie rosło, więc musiał coś odpalić :> I po Republikanach..

- Policjanci absolutnie nie byli wobec posła Wiplera agresywni. On krzyczał "wy k...rwy!", "wy ch...je, pedały!". Później zaczął ich szarpać i kopać. Był tak pijany, że kiedy próbowali go obezwładnić, to krzyczał "Policja! Pomocy!". Powiedzieli mu, że przecież są policjantami, ale poseł chyba nie kontaktował za dobrze... - mówi nam jeden ze świadków zajścia. Dzisiaj składał w tej sprawie zeznania na policji.
Pan Tomasz* jest jednym ze świadków incydentu z udziałem posła Przemysława Wiplera oraz stołecznych policjantów, do którego doszło dzisiaj nad ranem pod jednym z warszawskich klubów. W momencie zdarzenia był trzeźwy i jak zaznacza, widział całe zajście z odległości 1-1,5 metra. Dzisiaj przez ponad dwie godziny składał w tej sprawie zeznania w Komendzie Stołecznej Policji. Udało nam się potwierdzić, że rzeczywiście funkcjonariusze dysponują właśnie taką wersją, jaką nam opowiedział.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo..._Wiplera__Byl_tak_pijany__ze_atakujac.html#MT

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomo...policje__Posel_odpowiada__To_ja.html#TRrelSST

Mod: Tytuł zmieniony na "[WiplerGate] Sprawa bójki Przemysława Wiplera z KNP z Policją", czyli bardziej neutralny. Ciek

Ostatnio edytowane przez moderatora:

hanys

Active Member
171
136
Pan Wipler był chory i leżał w łóżeczku, przyszła pani doktór i pyta:
Jak się masz PSzemeczku ?

Wygląda to tak jakby 16 latek tłumaczył się mamie, dlaczego wrócił tak najebany z wczorajszej imprezy. :eek:
Epic fail nawet jeżeli rzeczywiście jego wersja jest bliższa prawdy.

Rattlesnake

Don't tread on me
Członek Załogi
3 591
1 503
Ale jakoś tak jakby na zamówienie ta sprawa się zrobiła. Wykluwała się jakaś nowa inicjatywa a tu - pac!

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146
Ale jakoś tak jakby na zamówienie ta sprawa się zrobiła. Wykluwała się jakaś nowa inicjatywa a tu - pac!
No i tak się złożyło, że przykryło aferę związaną z PO.
Do tego Gowin, od początku, od opuszczenia PO - nie palił się do założenia wspólnej partii z Wiplerem heheh. Nie zdziwiłbym się gdyby to od początku było zaplanowane.

I jeszcze podobno skopał jakąś kobietę-policjantkę.

M

Matrix

Guest
Nie powinien odpuszczać, wreszcie ktoś normalny, odważny ma okazję powiedzieć prawdę o policjantach traktujących pijanych, nie sadzę, aby to była sprawa polityczna to raczej noc powszechna policji. Wiem coś o tym.

kogo obchodzi jakiś tam komuch? był komuchem, dostał wpierdol i nadal jest komuchem... co to zmienia?

Co to k*wa za wpis ? I jeszcze za to lajki ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Hitch

3 220
4 880
Teraz będziesz mówić ludziom za co mogą dawać lub nie lajki? Gazda wyraził logiczny brak entuzjazmu zajściem, w którym kilka komuchów się biło, ale żaden nie zdechł w męczarniach, ani nie zmienił się w liba. Niczego to nie zmienia dla nas, więc czym się tu ekscytować?

military

FNG
1 766
4 727
Nie powinien odpuszczać, wreszcie ktoś normalny, odważny ma okazję powiedzieć prawdę o policjantach traktujących pijanych, nie sadzę, aby to była sprawa polityczna to raczej noc powszechna policji. Wiem coś o tym.

To wiele tłumaczy.:)

Zbyszek_Z

Well-Known Member
1 021
2 467
@Hitch, Już nie przesadzaj, równie dobrze ja mogę powiedzieć, że chcesz mówić, co inni mają mówić o dawaniu lajków czy tematach wiadomości. ;)

Kto tutaj mówi o entuzjazmie, ot news ze świata polityki.

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 168
sam fakt że jest posłem oznacza że jest członkiem bandy "rzeczpospolita polska" niewazne co robi, jest jebanym komuchem, wrogiem, odnawialnym źródłem energi, opałem...

btw
@Aterlupus & Zbyszek: Hitch ino postawił pytanie a nie gadał innym co maja gadać na temat lajkowania

Do góry Bottom