Wielka manifestacja Polacy Przeciw Imigrantom 12 września- WARSZAWA Plac Defilad, godz. 16:00 !

Lancaster

Kapłan Pustki
1 168
1 115
Mnie również albo ukamieniują, zetną łby albo zamkną w więzieniu.
Jadą po socjal a także nawracać niewiernych taka prawda część z nich to terroryści z państwa islamskiego przepędzeni przez Kurdów i Assada.
W syrii dostali by karę śmieri w Europie dostana mieszkania i socjal.

Wytłuszczę ci to co napisałeś "Jadą po socjal". Czemu w takim razie nie protestujecie przeciwko podatkom/socjalizmowi, skoro to on stanowi źródło problemu?

Tomasz Panczewski

Well-Known Member
699
3 856
Jak zwykle żerujący na ludzkich mózgach państwowy pasożyt uniemożliwia myślenie i wyciąganie prawidłowych wniosków. To mechanizm obronny, który ma utrudnić pozbycie się go - dokładnie tak samo, jak Toxoplasma gondii zmusza zainfekowanego szczura by dał zjeść się kotu i przez to przenosi się do nowego ciała, przedłużając swój cykl wegetacyjny. Nawet gdyby zarządcy państwa ludziom zakażonym etatyzmem dokwaterowali do mieszkania po dżihadyście i rozkazali ich partnerce z nim sypiać, oni dalej wrzeszczeliby "PROBLEMEM SĄ IMIGRANCI!", "PROBLEMEM JEST KOŚCIÓŁ!", "PROBLEMEM JEST NIETOLERANCJA!", "PROBLEMEM JEST GŁUPOTA POLITYKÓW!", "PROBLEMEM JEST LEWICOWY RZĄD!", "PROBLEMEM JEST DEFICYT W FINANSACH POLITYKÓW!", "PROBLEMEM JEST NIEODPOWIEDZIALNE WYDAWANIE ZABRANYCH NAM PIENIĘDZY!" (to moje ulubione), "PROBLEMEM JEST NAUCZANIE RELIGII W PRZYMUSOWYCH PAŃSTWOWYCH SZKOŁACH!".

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 703
7 121
Niby w opisie jest:

"Będziemy protestować przeciwko polityce imigracyjnej państwa polskiego" ...

W pierwszym poscie pisze wyraznie: "Polacy przeciw imigrantom". Niezla hipokryzja biorac pod uwage, ze kilka milionow Polakow to wlasnie imigranci. Ale coz, pewnie dla Sebastiana Polscy imigranci w Anglii czy Niemczech to zawsze ciezko pracujacy kwiat narodu, ktory musial wiac przed zlym Tuskiem, natomiast Arabowie to same lewusy i terrorysci :).

tomky

Well-Known Member
790
2 039
Zakładam, że przeciwko imigracji z Ukrainy nie protestują,
i jest to taki protest trochę przeciwko strumieniowi najeźdźców zombie-muslimów, trochę przeciwko rządowi.
Oczywiście mogę się mylić.

Powiem tak, że nawet wśród ss-manów bywali w miarę normalni ludzie - np. facet, który pomagał Szpilmanowi.
Tak samo wśród muslimów, mogą się zdarzać niezjebane jednostki.
Ale dla mnie tak na dziś, sama ideologia muslimska to jest ten sam poziom co naziści,
pod względem ekspansji oraz agresji i okrucieństwa wobec innowierców.
W dodatku dosyć szybko się to rozpowszechnia, więc w pełni też zasługuje na miano wirusa.

edit: THE WINTER IS COMING, THE MUSLIM WINTER!

Ostatnia edycja:

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 739
No to musimy uwarzac, bo w Polsce kretynow nie brak
Ja się popatrzy na nazwiska "narodowców", to wypadają poniżej średniej krajowej - więc spoko. :p

Czarny imigrant z Afryki zaatakował białych Europejczyków! Rasizm czy bandytyzm?
Bandytyzm. Gdyby wybierał tylko białasów, to co innego. Gan-Ganowicz jak walczył w Kongo, to też zabijał głównie czarnych. Nie dla tego że był rasistą a dla tego, że czarni stanowili tam zdecydowaną większość.

A to że znacznie łatwiej zabić/skrzywdzić przedstawiciela innej rasy niż swojej, to inna sprawa. Taką mamy budowę mózgu.

Ostatnia edycja:
F

Filip

Guest
Widzę problem w sprowadzaniu i utrzymywaniu uchodźców przez państwo za pieniądze pobrane z podatków, ale to nie jest to samo co imigracja, więc używajmy właściwych słów, by nie tworzyć dezinformacji i etatystycznej propagandy.

Do tego jak ktoś wspomniał, zalatuje mi to hasłami "przez broń zabił - zakazać"

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 884
12 269
http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/...narodowcow-ratusz-zakazal-manifestacji/q6y6ec

Była przewidziana na dwa tysiące osób, a jej celem miało być "pokazanie sprzeciwu wobec muzułmańskich imigrantów". Na manifestację pod takim hasłem nie zgodziły się władze Warszawy. Mający się odbyć w sobotę przemarsz ulicami stolicy planują zorganizować osoby związane ze środowiskami narodowymi.

- Warszawa boleśnie doświadczyła w swojej historii, czym jest ksenofobia i nienawiść. W związku z tym dziś nie może być naszej zgody na to, aby w centrum miasta rozbrzmiewała mowa nienawiści – tłumaczy Jarosław Jóźwiak, wiceprezydent Warszawy.

tomky

Well-Known Member
790
2 039
W Krakowie chyba dalej jest aktualna demonstracja, ale oficjalnie aby uczcić rocznicę wiktorii wiedeńskiej :)
(broń boże przeciwko imigrantom, to przecież takie rasistowskie, nieeuropejskie i niezgodne z duchem postępu :))

OP
OP
S

Sebastian1*

Member
24
7
MANIFESTACJA W WARSZAWIE JEST AKTUALNA JEST NASZE ODWOŁANIE OD DECYZJI MIASTA KTÓRE BĘDZIE ROZPATRZONE POZYTYWNIE I MARSZ ODBĘDZIE SIĘ sobotę o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie

OP
OP
S

Sebastian1*

Member
24
7
Oczywiście manifestacja odbędzie się wszyscy będziemy komplecie w sobotę o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie .

Potwierdza to moja rozmowa z grupą ludzi wśród których wśród jest jeszcze większa determinacja żeby przybyć na tę manifestacje. Osoby które były jeszcze niezdecydowane na uczestnictwo w tej manifestacji z powodów z powodów prywatnych zdecydowały że uczestnictwo w tej manifestacji o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie to absolutny priorytet. .

Wszyscy widzimy się w jeszcze większym składzie w sobotę o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie.

MARIAN KOWALSKI ZAPRASZA NA MARSZ

Oczywiście wszyscy idziemy.
Marsz nie jest odwołany władze będą jeszcze raz rozpatrywać nasze odwołanie od cofniętej zgody i rozpatrza ja pozytywnie ponieważ nie mają innego wyjścia.

Oczywiście manifestacja odbędzie się wszyscy będziemy w jeszcze większym komplecie w sobotę o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie .
Potwierdza to moja rozmowa z grupą ludzi wśród których wśród jest jeszcze większa determinacja żeby przybyć na tę manifestacje. Osoby które były jeszcze niezdecydowane na uczestnictwo w tej manifestacji z powodów z powodów prywatnych zdecydowały że uczestnictwo w tej manifestacji o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie to absolutny priorytet. .

Wszyscy widzimy się w jeszcze większym składzie w sobotę o godzinie 16 00 12.09.2015 na Placu Defilad w Warszawie.
DO ZOBACZENIA W SOBOTĘ

Po kompromitacji władz miasta z czasowym cofnięciem zgody na marsz rzesza chętnych do uczestnictwa w marszu znacznie się zwiększyła.

libertarianin.tom

akapowy dogmatyk
2 703
7 121
Ale po co idziecie z haslem "Polacy przeciw imigrantom"?! Jakbym byl przechodzacym obok, ciezko pracujacym imigrantem np. z Wietnamu, to bym w portki narobil, a chyba a nie o to wam chodzi, co?

Nie lepiej "Polacy przeciw zasilkowym imigrantom" albo "agresywnym imigrantom", tudziez "leniwym imigrantom"? Tak zeby doprecyzowac.

Do góry Bottom