The Silence
Well-Known Member
- 430
- 2 600
Wyżej wkleiłem już ten sam artykuł.
znajoma pracuje w firmie, która codziennie wysyła kilkadziesiąt opakowań środków odchudzających do Wenezueli. Tylko chyba klienci płacą w dolarach, wiec to pewnie rodziny urzędników.Także ten tego. Jakby ktoś ma problemy z nadwagą i chciałby zrzucić parę kilogramów, to polecam udanie się na wakacje do Caracas.
Tak przyznaje, ale dalej wini za to wszystko inne tylko nie jebany socjalizm. I do tego kłamie:Ahaha, już nawet KryPa przyznaje że system Chaveza i Maduro jest do dupy:
No to widać, że opozycja ma pomysł, tylko pomysł ten jest niesocjalistyczny, więc zgodnie zPomysłu nie ma też opozycja. Jej propozycje gospodarcze to...
Problem w tym, że Ceaușescu zastąpiły inne skurwysyny. To było przejęcie państwa przez watahę podległą bezpośrednio sowietom z Moskwy. Geniusz Karpat był lewicowym skurwysynem, ale nie był pachołkiem Moskwy. To mu trzeba oddać. Poza tym nie zadłużał kraju, zadłużenie Rumunii w momencie egzekucji, było równe zeru.to mam szanse na spełnienia osobistego życzenia noworocznego coby go zobaczyć w roli ceausescu
Jak USA odpali opozycję, to będą to gorsze skurwysyny jak w Polsce. Przyjadą tam Sachsy i Sorosy, po czym zrobią tam syf jak na Ukrainie. Przecież USA celowo obsadza Amerykę Południową komuchami, by gospodarki tych krajów nie stanowiły konkurencji dla USA. Pokaż mi jednego us-mańskiego agenta wpływu, który jest pro-gun, jest za niskimi podatkami, jest za kara śmierci itd. Same lewackie cioty, a w ostateczności mormon lub protestancki biblijny lewicowiec.jeśli USA ma plany utrzymania niskich cen ropy i odpali opozycję
Ziomkiem z tej samej partii politycznej to prędzej będzie David Smolansky (pochodzenie żydo-ukraińsko-polskie). Oczywiście bardzo źle się dzieje, że porwali Y.G. Krążą plotki że został porwany przez SEBIN.Nie jest dobrze, porwali naszego ziomka...