Mercatores
Well-Known Member
- 269
- 821
Ale nie zawsze maja do tego srodki i przyzwolenie. Patrzac z jakimi ludzmi i ugrupowaniami pracowal w swojej historii rzad USA, teoria Kr2y510 brzmi jak najbardziej sensownie.
No bo cel uświęca środki.W przypadku służb zawsze bardzo trudno o dowody. Tym bardziej że zdarzenie jest dość świeże.
Jednak istnieją wiarygodne poszlaki. Wpierw koleś ma serię spotkań z oficjelami z Waszyngtonu, potem zostaje uznany prezydentem przez sojuszników USA, a potem wychodzi na jaw, że kokainowa jumka umożliwia mu swobodne przechodzenie przez granicę. Przypadek?
I nikt z sojuszników USA tego nie potępia. Mainstream milczy w temacie.
Tylko że z Lanskym było inaczej. On na terenie USA miał ochronę wywiadowczą. Gdyby nie ochrona wywiadowcza, to koleś gibał by w pierdlu, lub poszedł na krzesło elektryczne.Ja tam w to nie wierzę, gangsterzy sami zawsze szukają miejsc gdzie im sie dobrze robi interesy, obojętnie czy to żydzi czy chińczycy, kilku kubańczyków też z tego korzystało.
Amerykanie myśleli że wstawili tam swego człowieka, jednak nie spodziewali się, że ten odwinie im taką woltę na sowiecką Rosję. Oni myśleli że pójdzie im tak samo gładko jak z Meksykiem, że wszystko będzie pod kontrolą.Przyszedł Castro i skończył z destabilizacją, hehe.
Czyli nie był to przypadek, że zacząłeś pisać o Żydach i potwierdza to moje przypuszczenia, że będziesz pisał głównie o nich. Stąd pytanie, które w takich okolicznościach będzie już pewnie standardem: a o czymś innym nie związanym z Twoją krucjatą będziesz pisać? Jakieś sprawy bardziej typowe dla libertarian będziesz poruszać jeśli nie będzie można tam nawiązać do Żyda?W wielu przyszlych postach zamierzam napierdalac w koszerne wplywy, Syjonistow i Izrael rowno, bo jak najbardziej jest za co w nich napierdalac.
Bo mnie ten temat obecnie interesuje najbardziej i nie da sie moim zdaniem mowic o polityce krajow zachodnich (zwlaszcza USA) bez uznawania Zydow jako osobnej sily majacej swoje plany, cele i strategie.
Interesuje, ale co, mam sie glaskac z reszta libow po jajkach, jacy to fajni jestesmy i jak to super bedzie w AKAPie? To forum ma cala mase watkow, jak cie nie interesuja to ich nie czytaj.
Ale zdajesz sobie sprawę, że libertarianizm to żydowski wymysł?
i co w zwiazku z tym?
Patrzpan tylko o Żydach pisze ale może lubi??? tyle tematów innych nie o libertarianizmie to po co są??? nie wiem ale ty jesteś mądry facet z długim stażem na forum to wiesz po co te wątki inne a powinny być tylko o libertarianizmie??? ale widzę że jak starsi stażem o Żydach nawalają to jesteś spokojny nie przeszkadzają.Propsopsowanie południowoamerykańskich komuchów na libertariańskim forum… Witam kolejnego przychlasta, który pojawił się tu by w każdym poście żalić się na Żydów.
W związku z tym źle trafiłeś ze swoją anty-żydowską propagandą, bo lata nam wokół wielkiego murzyńskiego fiuta.
.i co w zwiazku z tym?