To jest forum, a nie portal, i jak napisane jest w regulaminie, całkiem prywatny i prywatnymi zasadami. Jedną z zasad jest, że admini mogą robić, co zechcą. Silnik forum nie pozwala na usuwanie kont przez użytkowników, a admini nie zechcieli wprowadzić takiej funkcjonalności, która jest dostępna opcjonalnie (i słusznie).
Można więc prosić adminów (Ekipa forum) o skasowanie konta.
Zrobione.Jak wchodzę, to wyświetla mi się błąd. Tak więc tu prosiłbym o usunięcie.
Bardzo dużo jest ludzi co nic nie piszą tylko czytają fora , albo zakładaja konta po to żeby siedzieć tylko na komunikatorach. Tak jest wszędzie. Mój kolega miał na kilku forach konta i wszystkie skasował -mówił, że za dużo czasu tracił a jakby miał konto to by go kusiło, żeby pisać.On coś w ogóle pisał czy tylko lajki dawał?
zakładaja konta po to żeby siedzieć tylko na komunikatorach.
Pisał, pisał, więcej od ciebie, ale jak się nosa z dziupli nie wytyka to się nie wie co jest na forum.On coś w ogóle pisał czy tylko lajki dawał?
Ja zakochany nie jestem, ale tez lajkuję. Ale jeśli otrzymywanie polubień spędza komuś sen z powiek i zalewa się łzami z tego powodu, że ktoś go polajkuje, to niech napisze, że nie chce. Jest możliwość cofnięcia polubień.Myślałem ze sie zakochał bo ostatnie 200 lajków jego
No ja byłem przekonany, że lernakow i Ty to dokładnie ta sama osoba xDJa zakochany nie jestem, ale tez lajkuję. Ale jeśli otrzymywanie polubień spędza komuś sen z powiek i zalewa się łzami z tego powodu, że ktoś go polajkuje, to niech napisze, że nie chce. Jest możliwość cofnięcia polubień.
Mylisz się. A ja jestem przekonany, że Ty i "kociara81" to dokładnie ta sama osobaxDNo ja byłem przekonany, że lernakow i Ty to dokładnie ta sama osoba xD