X
xawas
Guest
Nie widzę nic śmiesznego w tym, że pomyślałem o motocyklu.Chwila, to nie jest forum motocyklistów?
Nie widzę nic śmiesznego w tym, że pomyślałem o motocyklu.Chwila, to nie jest forum motocyklistów?
Bo odbiegasz może od libnetowo-tolepociekowego i sp-ka poczucia humoru?Nie widzę nic śmiesznego w tym, że pomyślałem o motocyklu.
Nie musisz od razu kupować. Możesz wypożyczyć. W cenie wynajmu dają też ubranie i kask.Problem jest taki - niestety nie dorobiłem się jeszcze motocykla.
Jednak ta przyjemność kosztuje - i to niemało.Nie musisz od razu kupować. Możesz wypożyczyć. W cenie wynajmu dają też ubranie i kask.
Proszę Obsługę Forum o skasowanie mojego konta - dzkb.
WIem, że na pewno z własnego doświadczenia to piszesz- ale to nie dotyczy innych ludzi.i na chuj, skoro zaraz wrócisz z nowym
Szkoda, że odchodzisz.Chyba najwyższa pora opuścić tą łajbę. W związku z tym uprzejmie proszę o usunięcie mojego konta. Dzięki za miło spędzony czas i pozdrowienia dla wszystkich.
Maudit, jest mi smutno..
Maudit, proszę rozwijaj w sposób zwyczajny, doskonal swój talent, ciesz się nim, niech przynosi Ci satysfakcję, zadowolenie.
Powodzenia
Może nie zdążył?Zastanów się jeszcze.