RiGhT_WiNg
Schizoid
- 233
- 44
Typowo merytoryczna odpowiedź.Tohu-Wabohu napisał:Typowy korwinowski argument skierowany do nowonarodzonych. Rzeczywistosc jednak wyglada tak jak wyglada.
Jak zdefiniujesz argument korwinowski?
Typowo merytoryczna odpowiedź.Tohu-Wabohu napisał:Typowy korwinowski argument skierowany do nowonarodzonych. Rzeczywistosc jednak wyglada tak jak wyglada.
RiGhT_WiNg napisał:Jak zdefiniujesz argument korwinowski?
Haha, zapamiętamTohu-Wabohu napisał:Zelazna logika wbrew faktom.RiGhT_WiNg napisał:Jak zdefiniujesz argument korwinowski?
Celem moich wypowiedzi nie było zachęcanie do głosowania na JKM, nie wiem dlaczego umiejscowiłeś mnie w tej szufladce... Oczywiście zdaję sobie sprawę czym jest polityka i wiem że zagłosowanie na KNP czy RPP nie rozwiąże w magiczny sposób problemów.Tohu-Wabohu napisał:Daj spokoj, wiem przeciez o czym piszesz
...CIACH...
Harry Angel napisał:wiadomo że dla żadnego Anarchisty, AnarchoKapitalisty, a nawet Libertarianina nie ma dziś żadnej oferty politycznej.
Harry Angel napisał:to że Kurvin coś tam pierdolnie teksta o zlikwidowaniu kilku podatków, albo żeby nie zapinać pasów (to dla mnie jeden z najważniejszych postulatów Mikke - symbolicznie), to tyle samo praktycznie co pierdolenie PJN o zakazie publikowania sondaży miesiąc przed wyborami, ukróceniu procedur urzędniczych, czy 20 000 na nową firmę, albo wprowadzeniu prawdziwej polityki socjalnej (rozumianej jako pomoc słabszym) przez PPP.
Trigger Happy napisał:http://vimeo.com/29734186
Palichuj kandyduje w warszawie, reszt list to zbieranina cwaniaczków ...
Premislaus napisał:Powstała nawet gra na Androida . Wybory do koryta .
https://market.android.com/details?id=c ... rch_result
Tylko nie mam jak pobrać, routera nie mam a wi-fi mi nie łapie. Ściąganie przez GSM nie wchodzi w grę.
kr2y510 napisał:Czy ktoś zna kogoś z tych ludzi (Górny Śląsk)?
Bo nie wiem komu mam dać głos i na kogo namawiać innych. Nie chcę, by to był jakiś religijny poryp czy fajfus z ubeckimi powiązaniami.1. Paweł Janowski
2. Beata Banasiewicz
3. Sławomir Kropisz
4. Marcin Piliszczuk
5. Jacek Karaś
6. Joanna Tomaszkiewicz
7. Adrian Jaworski
8. Katarzyna Gibaszewska
9. Witosław Wierzbicki
10. Grzegorz Jacek
11. Paulina Dziubek
12. Emilia Janowska
13. Mateusz Kaczmarczyk