GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 168
matrix myślałaś już kiedyś nad szydełkowaniem?
Czyli ? Co chciałeś tak naprawdę powiedzieć ?matrix myślałaś już kiedyś nad szydełkowaniem?
Czyli ? Co chciałeś tak naprawdę powiedzieć ?matrix myślałaś już kiedyś nad szydełkowaniem?
Ja wcale tu nie muszę pisać. Niech piszą wybrani.Że twoje próby bycia błyskotliwą i zabawną przynoszą zupełnie odwrotny efekt
chciałem sie dowiedzieć czy zastanawiałaś sie kiedyś nad takim hobby jak szydełkowaniem...Czyli ? Co chciałeś tak naprawdę powiedzieć ?
Nie nie nauczyłam się, nie pochodzę z Podhala, czy Koniakowa to skąd mam to znać.chciałem sie dowiedzieć czy zastanawiałaś sie kiedyś nad takim hobby jak szydełkowaniem...
.
Nie nie nauczyłam się, nie pochodzę z Podhala, czy Koniakowa to skąd mam to znać.
Teraz tylko tam...... ma to sens.a co to ino na podhalu czy w beskidach sie szydełkuje?
to zmień to ...Teraz tylko tam...... ma to sens.
Od dzisiaj specjalnie dla Matrix każdy kto będzie pisał coś sarkastycznego ma napisać takie ostrzeżenie:Na tym forum doszło już do tego, że ktoś ważny coś napisze, ( mający dużo postów) to mniej ważni mają się domyślać o co mu chodzi.
Mogłeś to napisać na priv, co to kogo obchodzi co napisałeś wyżej ?ok sarkazm off: margola przestań trollować w internecie, wszędzie cie jest pełno... kurwa byłaś na frizonie, jesteś tutaj, na fejsbuku nawet na lokalnym forum mojej wiochy byłaś... twoje posty są w 90 % kompletnie bez sensu, robisz se ino obciachu...
weź sie za coś innego bo teroz ino sie z ciebie ludzie śmieją...
chyba że to lubisz... w takim razie założyć kabaret powinnaś...
To takie prop-romantyczne ...marzyła o wspólnym topieniu bachorów w strumieniu
Mogłeś to napisać na priv, co to kogo obchodzi co napisałeś wyżej ?
BTW Ja nie łamię regulaminu.