Finis
Anarcho-individual
- 439
- 1 924
Tak zapomniałeś o kilkudziesięciu innych nie mniej, a nawet baRDZIEJ WPŁYWOWYCH ORGANIZACJI na losy świata. Nawet Bauerów żeś nie szczypnął w dupkę, a to oni są najbardziej wpływowym rodem, nie Rockeffelerowie. Aby nie być gołosłownym wspomnę o RIIA, MJ-12, kończąc na najbardziej wpływowym i najstarszym państwie Europejskim: Watykanie.View attachment 2339
Takie zbiorcze podsumowanie
po co? inb4 żeby przekazać info wtajemniczonym- to nie ma sensu i takDlatego też ujawnił szczegóły zamachu na okładce.
Zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek dobrze jest od czegoś zacząć. I tak idąc od ogółu do szczegółu...Tak zapomniałeś o kilkudziesięciu innych nie mniej, a nawet baRDZIEJ WPŁYWOWYCH ORGANIZACJI na losy świata. Nawet Bauerów żeś nie szczypnął w dupkę, a to oni są najbardziej wpływowym rodem, nie Rockeffelerowie. Aby nie być gołosłownym wspomnę o RIIA, MJ-12, kończąc na najbardziej wpływowym i najstarszym państwie Europejskim: Watykanie.
Hmm... Zależy jak na to spojrzeć. Można ich traktować w sposób dosłowny, czyli jako zmiennokształtne istoty gadoidalne z innych wymiarów, lub też jako przenośnię dla określenia psychopatów, którzy są na stanowiskach/u władzy i pociągają za sznurki ustalając Nowy Porządek Świata. Można by pod to podciągnąć też tezę o tym, że my jako gatunek ludzki, jesteśmy wynikiem genetycznych eksperymentów obcej cywilizacji (Annunaki - gaodoidy), która przybyła w zamierzchłych czasach na naszą planetę. Efektem ubocznym tych właśnie eksperymentów jest właśnie psychopatia, która dotyka około 3% populacji. Mnie bardziej właśnie odpowiada określenie "Psychopathic Control Grid".E tam, Reptilianie to jest potęga, a nie jakieś przykrywki.
A pozostały warianty odrzucasz, bo są nieciekawe? No wiesz, coś może być ciekawe i niekoniecznie prawdziwe. Często gęsto to, co jest prawdziwe wydaje się ludziom nieciekawe i dlatego nie zamierzają się nawet zagłębiać w daną tematykę.Tylko dosłownie, bo tylko ten wariant jest ciekawy.
Powtórzę: zwrot "teorie spiskowe" ma wyraźną rolę kompromitującą i ośmieszającą
Powtórzę: zwrot "teorie spiskowe" ma wyraźną rolę kompromitującą i ośmieszającą. Jeszcze raz: KOM-PRO-MI-TU-JĄ-CĄ! Na ścianie se to napisz.
W które wierzycie... Czy są takie, które już teoriami spiskowymi nie są? Możecie też dawać najbardziej absurdalne i zwariowane teorie, jakie słyszeliście. Wszystko to w tym jednym temacie, który powstał po przesłuchaniu ostatniej audycji Teorii Chaosu - pozdrawiam naszego kolegę z forum.
Dokładnie tak. Możesz na mnie liczyć: nie przestanę się czepiać. Nadto, nie wbijaj mi tu definicji, bo to nie zmienia faktu, że przeciętny cżłowiek słyszący "teoria spiskowa" odwraca się z niesmakiem lub podnoszą mu się kąciki ust. Fraza ta jest używana Z PREMEDYTACJĄ w celu obśmiania różnych hipotez.O Boże, zawsze się czepiasz tego samego..
Daną ideologię przyjmuje się z różnych względów; ponieważ wydaje się ona dobra, słuszna, zyskowna itp. itd. Skutkiem tego jest przyjęcie, że pozostałe takie nie są, czyli są złe, błędne, głupie, samobójcze, albo chociaż gorsze. Działa to w stosunku do każdej ideologii i ciężko wyobrazić mi sobie taką, której przedstawiciele żyją w przekonaniu, że się mylą i są frajerami, ponieważ wtedy chyba by ją porzucili i albo przeszli do innej, albo robili swoje. Ta teoria powinna się sprawdzać do czasu aż przegrywizm nie zostanie oficjalnie uznany idologią.A co tam słychać u libków z tego forum?
Dalej dobry nastrój i poczucie wyższości bo ..... przeczytałem Rand/Rothbarda/Hoppe?
Chwila, skoro kwestionujemy filmik z zamachu, to niby czemu mamy nie kwestionować podlinkowanego przez ciebie filmiku z ustawki i akurat ten filmik traktować jako źródło prawdy objawionej? Być może to policja sobie coś ćwiczyła, ktoś robił pranka albo zaszła jedna z tysiąca innych potencjalnych możliwości?Wpadłem na chwilkę bo jak się okazuje, już nawet środowiska pisowsko patriotyczne łapią sie powoli, że żyjemy w matriksie
https://www.prawastronamedalu.pl/2016/11/08/sfingowany-zamach-zarejestrowany-przez-monitoring-wideo/
(...)
Dalej wiara w cuda nadprzyrodzone typu: zupełnie niekrwawiący gościu z ledwo co urwaną nogą, albo biała ciężarówka, która zabiła 74 osoby i kolejnych 100 zraniła, bez kropelki krwi na masce?
Ludzie, przecież to nie żadna ujma przyznać się przed samym sobą, że się było w błędzie i spojrzeć na pewne rzeczy ponownie z innego punktu widzenia, czego zresztą Wam serdecznie życzę