tomislav
libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
- 4 777
- 13 003
Kolejny frajer, inkubowany w bezproduktywnych think-tankach, brandzluje się nad Wilkiem. To mnie przerasta. Albo ci ludzie to skrajne dupy wołowe, albo pracują dla krawaciarzy.
Ale wróćmy do poważnych tematów, jest dostępna jakaś lista kolibrów i innego rodzaju liberałów (również tylko obyczajowych) od Kukiza?
Przecież to prawda:Słyszałem że alkohol chroni przed rakiem, idę do Żabki po lekturze powyższego posta.
lol, jaki folklor. "Odszczekać ślinę" – wtf?!Nareszcie zaświeciło nad Polską słońce wolności..Czy macie płacone albo jesteście Judaszami nasłanymi przez obcych żeby na nasPolaków pluć. Dużo wpisów widzę tendencyjnych podszytych nienawiścią po prostu szatańsko głupie .Tak jak POprzednie rządy i lewactwo wyśmiewało ,pogardzało ,ludźmi prawymi ,starszymi , chorymi patriotami , wierzącymi tak ta szkoła nie poszła w las i nadallewactwo to robi.Jakim osłem trzeba byc ,żeby nie widziec ,że bedzie wreszcie normalna , przyzwoita władza, ktora może nie uzdrowi wszystkiego co zostało zepsute, ale przynajmniej postara sie o wprowadzenie znacznych korekt w obszarach najwazniejszych dla Polaków. Pozyjemy , zobaczymy i niejeden tuman jeszcze odszczeka swoja slinę, kiedy za 2,3 lata na zachodzie beda zamieszki, a w Polsce wzgledna stabilność. A co chcielibyście kanalie siać propagandę fałszywego sukcesu? Wreszcie Polska będzie normalnym krajem, i mam nadzieję że wszyscy PZPRowcy, SBcy i inne kanalie poczują co to prawo i sprawiedliwość patrząc smutno przez wysokie przesłonięte blaszanym ekranem okno na daleki niedostępny świat wolnych ludzi. Taka będzie teraz Polska, dobra Polska.
Ja nie oczekuje wiele.Wystarczy zeby pederaści nie malowali sobie publicznie genitaliów,wystarczy zeby urzednicy i złodzieje poczuli Prawo i Sprawiedliwość w tym kraju.
Amen
Kandydaci z najmniejszą liczbą głosów. W sumie ciekawe dlaczego tak mało. Lepiej się prezentuje niż 90% posłów.Kolejny frajer, inkubowany w bezproduktywnych think-tankach, brandzluje się nad Wilkiem. To mnie przerasta. Albo ci ludzie to skrajne dupy wołowe, albo pracują dla krawaciarzy.
Fred nie został posłem Tak samo jak jego antagonista Waldemar pokerface, ale on startował do Senatu.Ciekawe, czy do freda już dotarło, że PiS będzie mógł rządzić SAMODZIELNIE.