Tak będzie w AKAPie

Hitch

3 220
4 876
aXXPMdD_460s.jpg

pawel-l

Ⓐ hultaj
1 915
7 932
Jakie macie propozycje na reklamę akapu?

W Krakowie powstał portal, który umożliwia składanie życzeń, reklamowanie się na ciałach modelek. Pomysł okazał się strzałem w dziesiątkę. Właściciele mają mnóstwo zamówień.
- Czy może być coś lepszego od życzeń urodzinowych na jędrnej pupie?
napis na piersiach kosztuje obecnie (jest promocja!) 34,99, pod biustem 39,99, a na pośladkach 44,99.
z18550122Q,Napisy-na-ciele.jpg

z18550125Q,Napisy-na-ciele.jpg

http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,...ki-z-napisami-start-up-sign-my-tits-sign.html

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Wycięli pomnik przyrody

(...) Dzisiaj odebrałem telefon od Tomka Niechody, który poruszony pytał czy widziałem wycięty kilkusetletni dąb w Białowieży. Nie, nie widziałem - a Tomek na to, że jego kolega, mieszkający w Grudkach (dzielnica Białowieży) powiedział mu, że wycięto największy dąb, rosnący tuż przy linii kolejowej. Już na początku grudnia odebrałem kilka telefonów od mieszkańców Białowieży wzburzonych tym, że wycinane są wielkie drzewa przy ulicach. Prawdę mówiąc zlekceważyłem te słowa. Pomyślałem sobie: człowiek zasadził, to skoro nie lubi drzew - wycina. Napisałem jednak maila do dyrektora RDOŚ, by sprawdził, czy wszystko jest zgodnie z prawem. Teraz jednak Tomek mówi mi o drzewie rosnącym pierwotnie w lesie. Drzewie przy drodze królewskiej/carskiej, które pamiętało polskich królów i carów rosyjskich. Pojechałem tam niezwłocznie. Niestety, widok był porażający. Pozostał tylko ogromny pień, żywego do ostatnich dni drzewa, przy którym siedział czarny kundelek i skowytał. Sytuacja była wręcz teatralna. Tylko pies w Białowieży przejmuje się losem drzew? Dzisiaj umieszczam kilka fot tego miejsca i jedno zdjęcie pokazujące jak wycięto dęby przy głównej ulicy, chociaż nie kolidowały z żadną linią napowietrzną. Nie mam słów, żeby to komentować. Mamy taki krajobraz, na jaki zasługujemy - powiedział kiedyś Tarkowski.

Prawdopodobnie był to pomnik przyrody zarejestrowany pod numerem 826. Wg najnowszych pomiarów miał 33 m wysokości, około 5 m obwodu w pierśnicy i kilkaset lat! Drewno z tego dębu to też dziesiątki tysięcy PLN :(

i obecnie:

http://www.puszcza-bialowieska.blogspot.com/2013/12/wycieli-pomnik-przyrody.html

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Samonaprawiające się samochody ;)
Ja pamiętam jak dawno temu na trasie Bytom-Gliwice jakiś cygan zatrzymywał samochody "na zepsute auto". Myślał że się zatrzymam, a ja dałem po garach i cisnę na niego jakieś 140 (tak, tak wolno, bo to było miejsce gdzie wszyscy zwalniali, w tym i ja, bo tam zawsze pały stały z suszarką). Ten twardo stoi. Więc zwolniłem otworzyłem drzwi, przytrzymałem łokciem, bo powietrze dociskało i po hamplach. Jebłem dziada otwierającymi się drzwiami i rura. Miałem tylko drobne rysy na drzwiach.

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193

W akapie to będą zamiast czaszek jeleni ludzkie czaszki albo nadgniłe trupy zżerane przez padlinożerców ;).

A nie, zapomniałem, iż w akapie nie będzie stref ochronnych dla cennych gatunków, bo te ludzie wytępią, a sozolodzy będą na wymarciu...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Do góry Bottom