Tak będzie w AKAPie

Morti

Active Member
52
118
Patrzyłem na to z nieco innej strony "darmowa siła robocza na telefon". I bardziej od pomysłu na biznes, aniżeli sądzenie więźniów przez poszkodowanych. No ale masz rację

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
10801936_788358971219089_6646240441411093775_n.jpg

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
ta, szczególnie że część zdjęć w ogóle nie jest z Moskwy, chyba że w moskiewskim metrze piszą kanji albo po angielsku ;)

OP
OP
Ciek

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 870
12 258
W akapie to będzie codzienność, na poszukiwanie bomb atomowych będzie się chodzić jak na grzyby do lasu, no ale za etatyzmu to prawdziwa sensacja:

Do niecodziennego znaleziska doszło w USA, gdzie para kanadyjskich nurków podczas zanurzenia w małej zatoczce Wassaw Sound u wybrzeży Georgii, znalazła bombę termojądrową

W pewnym momencie zauważyłem obiekt o cylindrycznym kształcie, który wyglądał na metalowy. W pierwszej chwili myślałem, że to beczka po oleju lub coś w tym stylu. Po chwili kopania zdałem sobie sprawę, że znalezisko jest dużo większe niż beczka. Udało się również odsłonić fragment napisów, jakimi pokryty był tajemniczy obiekt. W momencie, kiedy przeczytałem, że jest to bomba atomowa MK-15 totalnie spanikowałem!
http://divers24.pl/22102-usa-para-kanadyjskich-nurkow-znalazla-bombe-atomowa-sprzed-50-lat/

Amatorzy i życiowe przegrywy. Ja bym taki towar wystawił na ebayu zamiast dzwonić na 112.

P.S. To chyba fejk, ale bomba faktycznie gdzieś tam się zgubiła.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom