- Admin
- #2 621
- 6 985
- 15 153
Co za nieogar, chce grać w multi na łączu satelitarnym. Widać, że piwniczak.
To wygląda raczej na wołowinę.Co niektórzy odkrywają w sobie ciągoty do spożywania osobników własnego gatunku
to oni w akapie przeniosą grilowanie na wyższy poziom ich potrawy będą zachwycać smakiem!
Też sobie coś podobnego chcę sobie sprawić. W tym celu zgromadziłem w piwnicy klika niebieskich flaszek po fajnych winach reńskich.Żyrandole z butelek po winie.
Też o tym myślę.Też sobie coś podobnego chcę sobie sprawić. W tym celu zgromadziłem w piwnicy klika niebieskich flaszek po fajnych winach reńskich.
Josiah Zayner injected himself with CRISPR to try to enhance his muscles.
In an interview with Buzzfeed directly after the October 2017 muscle-editing stunt, Zayner told the outlet, "I want to live in a world where people get drunk and instead of giving themselves tattoos, they're like, 'I'm drunk, I'm going to CRISPR myself.'"
But by February of 2018, he took a sober stance. Other biohackers had begun performing similar self-injection stunts, and Zayner expressed regret. "Honestly, I kind of blame myself," he told The Atlantic. "There's no doubt in my mind that somebody is going to end up hurt eventually," he said.