- Admin
- 4 871
- 12 259
Koniec żartów, piszcie jak będzie w akapie, czym będziecie się zajmować i w ogóle co wam ślina na język przyniesie Niech lud pracujący miast i wsi Ubekistanu zobaczy jakie miał szczęście, że się Kiszczak dogadał z Szechterem i Bolkiem i wprowadzili socjaldemorkację, czyli krainę powszechnej szczęśliwości, równości i dobrobytu, bo jakby mieli pecha i zaistniała gospodarka wolnorynkow, czyli ten budzący trwogę ANARCHOKAPITALIZM to ...
Ja zamierzam zarabiać na produkcji pigułek gwałtu pakowanych w papierki od cukierków. Duże opakowania bo głodne dzieciaki w szkołach ... a nie, nie będzie szkół ... No, w każdym razie pigułki gwałtu.
Myślałem też nad otwarciem prywatnego schroniska dla psów połączonego z orientalną restauracją.
#takbedziewakapie
Ja zamierzam zarabiać na produkcji pigułek gwałtu pakowanych w papierki od cukierków. Duże opakowania bo głodne dzieciaki w szkołach ... a nie, nie będzie szkół ... No, w każdym razie pigułki gwałtu.
Myślałem też nad otwarciem prywatnego schroniska dla psów połączonego z orientalną restauracją.
#takbedziewakapie
Ostatnia edycja: