Spektakularne zwycięstwo prywatnego detektywa nad policją.

Camey

New Member
10
0
Hitch napisał:
Wkurwia mnie natomiast fakt, że nagle media i "obrońcy" prawa zapomnieli o tym, że ponad tydzień ta kłamliwa sucz zawracała ludziom dupę, żeby jej pomagali szukać porwanej córki. Tylko i wyłącznie za to powinna iść do pierdla
I zwrócić kasę za całą akcje. http://wiadomosci.wp.pl/kat,132034,opag ... caid=1e055

Policja nie zamierza żądać od Katarzyny W. zwrotu kosztów akcji poszukiwawczej. - Na razie - zapowiedział w TVN24 podinsp. Andrzej Gąska, rzecznik śląskiej policji.
http://wiadomosci.wp.pl/results,1,kat,1 ... caid=1e055

:huh: Dziwne, za fałszywe alarmy bombowe zwykle się domagają :huh:
Kto wie, niedługo się okaże, że jeszcze odszkodowanie jej dadzą za niesłuszny areszt, a kasa by się przydała na nowej drodze życia. Eh… dziki kraj

Hitch

3 220
4 880
No mówię, cyrk na kółkach. Cipa sprawę wywołała i rozbuchała, a na koniec zostanie mianowana ostatnią sprawiedliwą. Szkoda, że Rutek nie szedł w zaparte tylko się wyłamał i ją teraz utrzymuje, żeby japą nie kłapała.

Katarzynie nie grożą zaś konsekwencje karne za wprowadzenie w błąd organów ścigania, bo nie była świadkiem w sprawie.
A niby kim była?!

OP
OP
M

Matrix

Guest
Są nowe fakty w sprawie śmierci małej Madzi, ale wg mnie są bardzo słabe. Katarzyna W. matka Madzi przeszukiwała internet i szukała cen małych trumien, czy jak wysoki jest i kto dostaje zasiłek pogrzebowy na dziecko, jakie są objawy i skutki zatrucia tlenkiem węgla.
Nie wiem, czy takie przeszukiwanie internetu zaraz musi być potwierdzeniem chęci popełnienia zabójstwa dziecka, doszłam do wniosku, że niedługo zacznie być zasadne stwierdzenie- masz komputer, korzystasz z internetu, znajdziemy na ciebie paragraf ( gdy nam będziesz się nie podobać).Lepiej nie mieć własnego dostępu do internetu.

Nie wiem, czy takie przeszukiwanie internetu zaraz musi być potwierdzeniem chęci popełnienia zabójstwa dziecka, doszłam do wniosku, że niedługo zacznie być zasadne stwierdzenie- masz komputer, korzystasz z internetu, znajdziemy na ciebie paragraf ( gdy nam będziesz się nie podobać).Lepiej nie mieć własnego dostępu do internetu.

Po każdej strzelaninie z udziałem jakiegoś nastolatka, telewizyjne ryje zawsze dorzucają tekst w stylu: "na komputerze sprawcy znaleziono brutalne gry".

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Matrix napisał:
Katarzyna W. matka Madzi przeszukiwała internet i szukała cen małych trumien, czy jak wysoki jest i kto dostaje zasiłek pogrzebowy na dziecko, jakie są objawy i skutki zatrucia tlenkiem węgla.
Nie wiem, czy takie przeszukiwanie internetu zaraz musi być potwierdzeniem chęci popełnienia zabójstwa dziecka, doszłam do wniosku, że niedługo zacznie być zasadne stwierdzenie- masz komputer, korzystasz z internetu, znajdziemy na ciebie paragraf

Bardzo dobry przykład na to, że warto zabezpieczać swój komputer (najlepiej od zaraz) i korzystać z czegoś bardziej anonimowego niż google (ktoś pozna nasze hasło i ma historię wyszukiwania, poza tym ma ją same google).

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Heh ale szczerze mówiąc oni od razu mi wyglądali na ludzi, którym dziecko tylko przeszkadzało, nie bez powodu szukali też w necie jak oszukać wariograf.

Tylko co mnie to w ogóle obchodzi?

A

Anonymous

Guest
Jak się chcieli pozbyć to jest coś takiego jak okienko życia, dom dziecka, etc. Można zostawić w szpitalu.

OP
OP
M

Matrix

Guest
Premislaus napisał:
Jak się chcieli pozbyć to jest coś takiego jak okienko życia, dom dziecka, etc. Można zostawić w szpitalu.

Widocznie nie chcieli się pozbyć, bo by zrobili jw.
Brak motywu zabicia jest najlepszym dowodem za niewinność rodziców.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Tak, uhm uhm. Co z tego, że jest okienko życia? I tak zdarza się, że matki zostawiają dziecko w śmietniku. Co z tego, że są schroniska? I tak jeden z drugim przywiąże psa do drzewa w lesie. Są różni ludzie, są psychopaci, socjopaci, karły moralne, popierdolce, oni mi wyglądają na popierdolców a zachowanie matki wskazuje na jakieś nieprawidłowości pod kopułą.
Sorry, ktoś najpierw w necie szuka informacji o trumienkach, zasiłkach, później upuszcza szczylka i jak gdyby nigdy nic chowa chuj wie gdzie, chce iść z mężusiem do kina na horror, udaje porwanie, rozpętuje telewizyjne pierdololo, ojciec kiepsko udaje, że o niczym nie wie, później szukają jak oszukać wariograf... no kurwa! Wy jeszcze uważacie tych "rodziców" za niewiniątka? :)

Ja im tam nic nie chcę robić, ale z knajpy czy ze sklepu to bym ich na zbity pysk wypierdolił. Ostracyzm społeczny dziwko! ;)

OP
OP
M

Matrix

Guest
Motyw proszę.

Piter, ty masz rzeczywiście zdolności powieściopisarskie, czyta się jednym tchem.

FatBantha

sprzedawca niszowych etosów
Członek Załogi
8 902
25 806
Katarzyna zmieniła poglądy i została antynatalistką. Dobry motyw?

OP
OP
M

Matrix

Guest
Polska rodzina Adamsów może.
W końcu nikomu obcemu nie zrobili krzywdy. Nie to. że mi nie szkoda malutkiego dziecka, ale nie wpadajmy w socjalistyczną histerię.

OP
OP
M

Matrix

Guest
Katarzyna Waśniewska uciekła z mieszkania w Łodzi zostawiając list pożegnalny, chce rozpocząć nowe życie.
Nie wystawiono za nią listu gończego, opieka męża stanęła jej kością w gardle ? A może chciała uwolnić go od siebie, bo widziała, że życie razem nie ma już przyszłości.
http://www.gazeta.pl/0,0.html?p=128

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
A trzeci sezon będzie? Fajne było... :(

bad1bfa879de4c2c8a04ef0f665a9d9cc19c2de7

Mad.lock

barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
5 149
5 113
Ee tam, czego od niej chcecie? Może dzieci bym z nią nie chciał mieć, ale nikt nie jest doskonały XD

Do góry Bottom