Mad.lock
barbarzyńsko-pogański stratego-decentralizm
- 5 149
- 5 113
Mnie tam nie zawracała.Hitch napisał:ponad tydzień ta kłamliwa sucz zawracała ludziom dupę, żeby jej pomagali szukać porwanej córki.
Mnie tam nie zawracała.Hitch napisał:ponad tydzień ta kłamliwa sucz zawracała ludziom dupę, żeby jej pomagali szukać porwanej córki.
I zwrócić kasę za całą akcje. http://wiadomosci.wp.pl/kat,132034,opag ... caid=1e055Hitch napisał:Wkurwia mnie natomiast fakt, że nagle media i "obrońcy" prawa zapomnieli o tym, że ponad tydzień ta kłamliwa sucz zawracała ludziom dupę, żeby jej pomagali szukać porwanej córki. Tylko i wyłącznie za to powinna iść do pierdla
http://wiadomosci.wp.pl/results,1,kat,1 ... caid=1e055Policja nie zamierza żądać od Katarzyny W. zwrotu kosztów akcji poszukiwawczej. - Na razie - zapowiedział w TVN24 podinsp. Andrzej Gąska, rzecznik śląskiej policji.
A niby kim była?!Katarzynie nie grożą zaś konsekwencje karne za wprowadzenie w błąd organów ścigania, bo nie była świadkiem w sprawie.
Nie wiem, czy takie przeszukiwanie internetu zaraz musi być potwierdzeniem chęci popełnienia zabójstwa dziecka, doszłam do wniosku, że niedługo zacznie być zasadne stwierdzenie- masz komputer, korzystasz z internetu, znajdziemy na ciebie paragraf ( gdy nam będziesz się nie podobać).Lepiej nie mieć własnego dostępu do internetu.
Matrix napisał:Katarzyna W. matka Madzi przeszukiwała internet i szukała cen małych trumien, czy jak wysoki jest i kto dostaje zasiłek pogrzebowy na dziecko, jakie są objawy i skutki zatrucia tlenkiem węgla.
Nie wiem, czy takie przeszukiwanie internetu zaraz musi być potwierdzeniem chęci popełnienia zabójstwa dziecka, doszłam do wniosku, że niedługo zacznie być zasadne stwierdzenie- masz komputer, korzystasz z internetu, znajdziemy na ciebie paragraf
Madlock napisał:i korzystać z czegoś bardziej anonimowego niż google
Rutkowski został skazany na karę 2,5 roku więzienia za pranie brudnych pieniędzy, powoływanie się na wpływy w instytucjach państwowych; ma też zwrócić Skarbowi Państwa 2,9 mln zł pochodzących z przestępstwa.
Premislaus napisał:Jak się chcieli pozbyć to jest coś takiego jak okienko życia, dom dziecka, etc. Można zostawić w szpitalu.