F
Filip
Guest
Nie mam czasu czytać teraz, ale na wykopie coś widziałem, ze chcą robić referendum w sprawie gimbazy... no bardzo poważna sprawa pod referendum. I będzie widoczne, że od razu coś robią.
Oczywiście, że tak.Jedno źródło, jakaś dziwna stronka?
Były UPR-owiec Szałamacha był posłem w czasie poprzedniej kadencji. Działał coś w kierunku obniżania podatków czy spisowiał całkiem i głosował zgodnie z poleceniami Kaczora?Ogłaszam komunikat uspokajający.
Od dekad państwo prowadzi oblędną politykę ekonomiczną i jakoś żyjemy. Więc co tam jeden wariat w MON.
PS. Szałamacha i Morawiecki to nie jest bardzo zła ekipa gospodarcza.
Pewnie tym zjebom japy z PO/PSL wyglądały gorzej.Ciekawe, jak to jest być zjebem głosującym za nimi w nadziei, że zajmą się jego - zjeba - dobrem.
Nigga, please.Po czasie część z nich zmieni zdanie i być może już nie będzie głosować na nikogo.
Wtedy albo zagłosują albo z powrotem na PO/PSL albo będą trwać przy swoim, bo coś tam...
Były UPR-owiec Szałamacha był posłem w czasie poprzedniej kadencji. Działał coś w kierunku obniżania podatków czy spisowiał całkiem i głosował zgodnie z poleceniami Kaczora?
EDIT
Wywiad z Szałamachą o programie gospodarczym PiS
Ja tam widzę tylko 3 komenty, wprawdzie nieprzychylne, ale w żadnym nie ma nic wykropkowanego. Możliwe, że widzisz swój koment tylko Ty.Wow, opublikowali moj koment. Tylko "idiote" wykropkowali.
Dziwne, ze wiecej osob tego kretyna nie zjechalo.
Ja tam widzę tylko 3 komenty, wprawdzie nieprzychylne, ale w żadnym nie ma nic wykropkowanego. Możliwe, że widzisz swój koment tylko Ty.