Rozmowy z GAZDĄ

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 006
Może więc rozwinę, co przez to rozumiem.
Ponieważ i tak GAZDA będziesz się upierał przy swoim, tylko jedno: gdyby większość mieszkających tu w Ubekistanie, zorganizowała się w ogromną masę krytyczną pod hasłem "Nie Głosuj! Wal w system", wówczas miałoby to konstruktywne znacznie. Ludzie w ten sposób daliby wyraz wypowiedzeniu posłuszeństwa państwu i frekwencja wyniosłaby max kilka procent. To jeszcze nie wszystko, bo później wypadałoby postawić kropkę nad "i" i ruszyć masą na Wiejską.

Póki co jednak, pozostaje kreślić krzyżyki, bo wolę gdy w legislaturze babrze się typ z wolnościowym - co by nie było - profilem, a nie banda do szpiku kości etatystycznych, złodziejskich skurwysynów z kartelu partyjnego. Zachodzi konieczność wyczerpania wszystkich w miarę spokojnych sposobów na zmianę sytuacji. Jeśli one nie zadziałają w stopniu okresowo zadowalającym, pozostaje wariant siłowy albo emigracja, bo kiedy wprowadzi się kompleksowo obrót bezgotówkowy, szara strefa zakończy żywot i nie będzie niczego jak u Kononowicza.

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Płacąc akcyzę i vat wspierasz swojego wroga, czyli państwo.
dlatego ja nie płace... nie głosuje, nie kooperuje...

nie mam na myśli żadnych akcji, i czy to coś zmienia...
nic nie zmienia, więc po chuj głosowanie za państwem i legitymizowanie systemu...

jakby każdy robił swoje i se swoją wolność budował to by mieli juz dawno, a tu nawet "wolnościowcy" głosują na państwo i czekają aż jakiś królewicz z bajki wprowadzi im wolność...

no ale chuj, czekajcie se dalej...

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
ja pierdole prześladują już ludzi za niegłosowanie za państwem?
dałeś głos poparcia zbrodniczej organizacji, mojego wroga...
nieważne... róbcie se co chcecie...

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
twó problem

Systemu już się nie da bardziej zalegitymizować. jakby było do wyboru "akap" na karcie do głosowania, to tez byłoby to legitymizowaniem?
ale nimo tam opcji akap, jest ino opcja tak, chce pańśtwa a moim panem ma być a, b, c, ...
No ale ja myślałem że to jest wojna z 3rp. No to jakie działania wojenne są dozwolone?
nie wiem co ty myślisz lub wydaje ci sie że myślisz... ja robie swoje i nie popieram wroga... bo po chuj miałbym to robić...

tomislav

4 777
13 006
Wyciągasz jakieś dziwne wnioski. Odpowiadam: NIE! Ale gadam również, że w takiej sytuacji jest trudniej działać w tle. Wiem, że się zaperzyłeś i nie masz ochoty tego pojąć, no ale trudno.

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Od kiedy brauny i inni są przedstawicielami zbrodniczej organizacji 3rp? Ja głsowałem na GAZDE, chcę żeby został prezydentem. Głosowałem więc na zbrodnicza oragnizacje zwaną 3rp...
no jeśli ktoś sie dostanie na jakiś urząd to jest członkiem tej organizacji...
na mnie nie głosowałeś bo nei kandyduje na bycie członkiem organizacji "polskie pańśtwo"
więc nie pierdol głupot i nie rób tymi myślami z dupy wzietymi z siebie większego debila niż już jesteś...

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Wyciągasz jakieś dziwne wnioski. Odpowiadam: NIE! Ale gadam również, że w takiej sytuacji jest trudniej działać w tle. Wiem, że się zaperzyłeś i nie masz ochoty tego pojąć, no ale trudno.
wiem ino że głosujecie za tym by ktoś miał władze by istniała organizacja polskie państwo

tomislav

4 777
13 006
GAZDA, imo rozumujesz na opak. Minarchizm to większe państwo, niż demokratyczny, zamordystyczny rząd biurokratów i fiskusa spiętego z kartelem partyjnym? Ciebie nie podejrzewam o najmniejszą nawet agenturę, więc spokojnie pytam i biorę serio co piszesz. Bądź jednak łaskaw nie generalizować.

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
Popierasz bo płacisz (a napewno płaciłeś) akcyzę i vat, ściemniasz tylko że tego nie robisz. Kupujesz chleb na czarnym rynku? Masz własny ogródek? polujesz na zwierzynę? Paliwo tylko od przemytników, nigdy na stacji? W długich trasach jak jedizesz na oparach to dzwonisz po handlarza aby podjechał cysterną z nieopodatkowanym paliwem, nigdy nie robisz stopa na stacji?? Ubrania sam szyjesz, ewentualnie od vietnamca. Skończ pierdolić, nie wierzę i tyle.
kretynie kurwa, jakbyś umiał myśleć to byś kapował co pisze kurwa od miesięcy, moim wrogiem jest polskie pańśtwo, zatankuje se za granica i ani grosza nie wspieram polskiego państwa...

Są różne levele zamordyzmu. Akapu nie ma ale jest możliwość zmniejszenia niewolnictwa. Czemu nie mogę za tym zagłsowoać? I czemu gryzie cię że ktoś głosuje za mniejszym zamordyzmem?
zamordyzm level 1 jest tak samo zamordyzmem jak zamordyzm level 10... jedynie level sie różni...

Imperator

Generalissimus
1 569
3 556
Ja też, specjalnie nawet wybrałem się do urny. Jak zobaczyłem te baby w komisji, to już teraz wiem, że tych głosów to one szybko nie przeliczą.

tomislav

4 777
13 006
GAZDA, wpinasz własną osobistą rozgrywkę w kwestie związane z życiem na terenie okupowanym przez 3RP. Z punktu widzenia libertariańskiego, nie ma znaczenia, czy tankujesz za granicą. Wspierasz wtedy inne państwo.

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
GAZDA, imo rozumujesz na opak. Minarchizm to większe państwo, niż demokratyczny, zamordystyczny rząd biurokratów i fiskusa spiętego z kartelem partyjnym? Ciebie nie podejrzewam o najmniejszą nawet agenturę, więc spokojnie pytam i biorę serio co piszesz. Bądź jednak łaskaw nie generalizować.
polskie pańśtwo to mój wróg i zło, nieważne jaką forme przybierze... żadnych kompromisów...

A więc jesteś zwolennikiem umów społecznych. To takie pierdolenie że za zbrodnie hitlera mają płacić niemcy, bo przecież oni są spadkobiercami tego państwa.
co ty kurwa pierdolisz? jakie umowy społeczne, ty wiesz co to w ogóle jest? członek pańśtwa to członek organizacji tak jak ss man był członkiem organizacji 3cia rzesza...
ss man który przystąpił do ss w 44 roku nie odpowiada za to co ss robiło w 43 no nie mancek?
każdy co sie garnie do bycia członkiem chce być jej członkiem, nikt go przecie nie zmusza by kandydował...

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
GAZDA, wpinasz własną osobistą rozgrywkę w kwestie związane z życiem na terenie okupowanym przez 3RP. Z punktu widzenia libertariańskiego, nie ma znaczenia, czy tankujesz za granicą. Wspierasz wtedy inne państwo.
ale inne pańśtwo nie wypowiedziało mi wojny i nie zabrało mi kilkunastu lat mojej pracy...
No to wspierasz obce państwo
patrz wyzej

No tak, tak samo jak płacenie podatków za granicą jest dobre, a w Polsce już nie. Tylko dlaczego?
nie twierdze ze płacenie podatków jest dobre, dobre jest ino że nie wspieram mego wroga którym jest polskie pańśtwo a nie słowackie abo inne...

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
No to kurwa mówimy ci zjebie, że ci na których tutaj głosują nie chcą przystąpić do 3rp tylko rozjebać to w chuj i zrobić coś nowego. Rozumisz to kurwa cepie?
ja pierdole ale ty jesteś głupi...
gdzie ja debilu pisze o 3rp????
mam w dupie jak sie nazwie ten bękart historii, chuja mnei obchodzi ze zmienia 3rp na 4rp czy cos innego, bedzie to nadal polskie państwo i jest moim wrogiem...
i brauny czy korwiny nigdy nigdzie nie pisali że chcą państwo rozjebać...

tomislav

4 777
13 006
ale inne pańśtwo nie wypowiedziało mi wojny i nie zabrało mi kilkunastu lat mojej pracy...
patrz wyzej
W takim razie, po co ta cała gremialna zjebka ludzi, co se idą zagłosować? Równie dobrze każdy może Ciebie oskarżyć o kolaborację z innym państwem - niezależnie od tego komu ono zaszkodziło.

Mówiłem, jesteś w trzy mordy wkurwiony na państwo polskie i to jest zrozumiałe, ale w dyskusji fakt ten przesłania Ci trzeźwy osąd. Tak myślę. Toż wielu ludzi może se uważać, że nieważne jest, które państwo akurat, bo każde może to samo zrobić co Tobie Ubekistan. To zbyt osobista sprawa, by przymierzać ją do ogólnych rozważań.

OP
OP
GAZDA

GAZDA

EL GAZDA
7 687
11 166
To jak już pokonasz 3rp to zabierzesz się wg. listy za kolejne państwa które wymusiły na tobie płacenie im podatków za coś?
tak

Po drugie, jeżeli płacisz podatki za granicą, ale w strefie eurokołchozu to wspierasz tym samym polskie państwo
ale po drodze duzo sie marnuje i znika, więc mój wróg dostanie mniej, poza tym moja konsumpcja jest niska a większość kupuje na szaro/czarno, tu gdzie jestem mozna nawet żarcie bez problemu prosto od bauera kupić, zdrową nie skażoną podatkami
Bo z tych podatków unia płaci dotacje 3rp.. .Jesteś wiec do odjebania za wspieranie swojego wroga.
patrz wyżej...
To już ci wytłumaczyłem że nadal wspierasz.
wytłumaczyłeś ino że jesteś głupi i że błędem było cofnięcie ci ignora

Hehehe, no fajnie by było jakby paragwaj podbił 3rp, wtedy byś miał problem.
jaki problem? nei widze w tym problemu...

Jesteś komuch i tyle, obrałeś sobie za wroga bliżej nie sprecyzowaną strukturę, to nie jest nawet 3rp.
polskie państwo jest dla ciebie niesprecyzowaną strukturą? a no tak przecie jesteś debilem...

nawet jakby wyjebać to atomówkami i zbudować 10 nierzeczpospolitą, to ty nadal byś uważał to za swojego wroga. Jak ty chcesz wygrać jak nawet nie wiesz z kim walczysz?
widzisz ja jestem na tyle stary bym widział jak było w peerelu a potem była 3 rp i widziałem na własne oczy że było to nadal jebane poslkie państwo, tak samo jak historia pokazywała że 2 rp była tak samo chujowym polskim państwem...

No to se kurwa poczytaj, posłuchaj co mówią. Chcą rozjebać 3rp i zrobić nowe państwo, poprzednich (twoich wrogów) wsadzić do kryminału. Ty pewnie dalej będziesz uznawał ich za wroga, nawet jak wsadzą do paki tych spod szyldu 3rp. Pojeb jesteś i tyle kurwa. nara.
ten zaś z tą 3 rp... nic nei rozbija ino zastąpią komuchów jednej bandy na komuchów innej, nadal bedom komuszyć, i nadal bedzie istnieć pańśtwo które jest moim wrogiem...

Do góry Bottom