T.M.
antyhumanista, anarchista bez flagi
- 1 412
- 4 443
W polityce, w komentowania polityki, czy w pisaniu na forach z opiniami skrajnymi i niszowymi?W ostatnim czasie aktywność kobiet w polityce wyraźnie się zwiększyła.
W polityce, w komentowania polityki, czy w pisaniu na forach z opiniami skrajnymi i niszowymi?W ostatnim czasie aktywność kobiet w polityce wyraźnie się zwiększyła.
Kiedyś też interesowała mnie polityka. Teraz interesuje mnie tylko wolność.W ostatnim czasie aktywność kobiet w polityce wyraźnie się zwiększyła.
Ideał dla każdego człowieka - bezdyskusyjny.Teraz interesuje mnie tylko wolność.
Niektórzy wolą na przykład iluzję bezpieczeństwa. Gdyby wolność była dla większości ludzi najwyższą wartością to już mielibyśmy akap. Może skrycie jej pragną, ale wmówiono im że chęć bycia wolnym jest naiwna. Więc próbują dążyć do różnych ideałów, ale nie do wolności, jak wiadomo.Ideał dla każdego człowieka - bezdyskusyjny.
To było ponad rok temu - cisza trwa.Chciałabym nie tylko brać udział w dyskujach, ale także dzielić się z wami informacjami na temat różnych, wolnościowych inicjatyw.
W ostatnim czasie aktywność kobiet w polityce wyraźnie się zwiększyła.
Kto im wmówił?ale wmówiono im że chęć bycia wolnym jest naiwna.
Martyna ale mi to fajnie się kojarzy. CześćWitam wszystkich
Na discordzie piszą.Kobiety zakładaja konta i nie piszą?
EtatyściKto im wmówił?
Cześć miło Cię poznać@HELLMANS, Witam, dobrej zabawy.
Większość Kobiet interesuje się modą - śledzą aktualne trendy i nowościMoże tylko czytają, ale to widać, że mało jest kobiet zainteresowanych polityką.