OP
OP
Kawi... dlaczego nikt nie nagrywał twojej prelekcji?
Kawi... dlaczego nikt nie nagrywał twojej prelekcji?
Ja znam argumenty kawiego, ale leniwe społeczeństwo (cholera sam taki jestem) nie czyta i taki męski mężczyzna w formie Video mógłby chociażby wiele kobiet przekonać.Praktycznie wszystko co było na prelekcji możesz sobie przeczytać na blogu Kawadora i na forum.
Teraz czas na konfrontacje z SzumimKobieta na prelce była chyba jedna (nie wiem, bo było ciemno i nie widziałem zupełnie twarzy w dalszych rzędach prócz pierwszego). Zadawała w sumie fajne pytania i była ogarnięta. Ale jakby nie patrzeć, to było typowe echo chamber - gadałem do przekonanych i leciałem na spontanie.
Podobno był Ciek (nie wiem który, nie poznałem) i na 100% był tolep, już trochę pod wpływem Aluzci raczej też był, chyba się nawet witaliśmy na wejściu.
Ogólnie to wielki szacun dla Karola Nowackiego aka Oreł - facet robi mega dobrą robotę.
edit
Od soboty do teraz przybyło mi na fanpejdżu prawie 200 lajków i przebiłem barierę 4 tysięcy polubień. Zatem jakiś wymierny efekt prelki jest
Podobno był Ciek (nie wiem który, nie poznałem) i na 100% był tolep, już trochę pod wpływem Aluzci raczej też był, chyba się nawet witaliśmy na wejściu.
Ciek to ten ogolony na zero.
czy na zlocie będziesz
Ogólnie to wielki szacun dla Karola Nowackiego aka Oreł - facet robi mega dobrą robotę.
Kobieta na prelce była chyba jedna (nie wiem, bo było ciemno i nie widziałem zupełnie twarzy w dalszych rzędach prócz pierwszego). Zadawała w sumie fajne pytania i była ogarnięta.
Od soboty do teraz przybyło mi na fanpejdżu prawie 200 lajków i przebiłem barierę 4 tysięcy polubień. Zatem jakiś wymierny efekt prelki jest
Od strony technicznej przeszkadzało to, że prelegent swoim ciałem zasłaniał obraz z projektora i niestety hałasy z korytarza obok. Prelekcje chyba powinny być w bardziej odosobnionej sali.
No i temperatura, nawet piwniczakowi ciężko wysiedzieć w pomieszczeniu, w którym było na oko 10 stopni Celsjusza.
Zrobił na mnie duże wrażenie. Bardzo inteligentny i rzutki koleś. Chyba go obiorę za swój męski wzorzec.
Była to członkini Zbrojowni, córka żołnierza wyklętego, generała Podhorskiego.
W sumie wlasnie - @kawador, ja Ci juz cos podobnego kiedys proponowalem (myslac o Tobie ), ale moze walnalbys jakies wideo o jakims podstawowym zagadnieniu (np. przestepczosc vs ilosc broni, albo o Hondurasie cuś )? Nawet niekoniecznie w formie vlogowej (choc jesli masz prezencje to mysle, ze to bylby dobry pomysl - wyskoczysz z gola klata, pare feminstek sie przelamie ), ale moze jakieś audio + zdjęcia? Jak coś to mogę Ci jakoś pomóc, na ile bede mial czas.Ja znam argumenty kawiego, ale leniwe społeczeństwo (cholera sam taki jestem) nie czyta i taki męski mężczyzna w formie Video mógłby chociażby wiele kobiet przekonać.
Zawiodłeś nadzieje libowego kolektywuNie planuję niczego takiego.
Ta młoda blondyna to była córka żołnierza wyklętego?