Polscy Libertarianie

Barcisz

New Member
111
2
skoro woleli zmienić nazwę niż dyskutować z nami o poglądach, to dla nas chyba temat jest zamknięty:)

OP
OP
Słupek

Słupek

Member
335
2
BTW, niezły sposób znaleźli na promocję. Wklejka z Bastiata i od razu ponad 200 wykopów.

smootnyclown

New Member
214
3
ej, czemu jak chcę sobie przeczytać jakiś tekst na ich stronie, to wyświetla mi się tylko malutki fragmencik i dalej nic? W ten sposób nie mogę nawet komentarzy zobaczyć, ani dodać...?

OP
OP
Słupek

Słupek

Member
335
2
SOA#1.

Przy okazji zauważyłem, że jakoś mało profesjonalnie przebiegała ta zmiana nazwy:
Jeśli podoba Ci się ten blog, poświęć sekundkę i subskrybuj go przez RSS RSS Polskich Libertarian!

sirVir

New Member
7
0
Z ciekawości wszedłem na stronkę i ją przeglądnąłem. Co mnie zaciekawiło w kwestii poglądów:

-stanowisko wobec aborcji
-władze województw mają prawo wyznaczać karę śmierci (w podsekcji "bezpieczeństwo" ROTFL)
-Alkohol i papierosy od lat 16, "narkotyki" (cokolwiek to znaczy) od 18, chyba, że pozwolą rodzice (czy to sugeruje wiek i upodobania autorów strony :p?)

Aczkolwiek wszelkie takie inicjatywy zaliczyłbym in +, z tym, że warto znaleźć sobie jakąś oryginalną nazwę, a obwoływać siebie reprezentantem wszystkich.

Do góry Bottom