workingclass
Well-Known Member
- 2 135
- 4 154
Ok.
Ale zapomniałem dodać:
Nie mów mi co mam robić, komuchu, hehehe.
Ale zapomniałem dodać:
Nie mów mi co mam robić, komuchu, hehehe.
Ostatnia edycja:
Nie jest tak źle, wielu ucieka od "polskości" i udaje Amerykanów. Obecnie Polonia jest coraz bardziej rozproszona słaba. Używają imion John, Jack zamiast swoich oryginalnych. Inaczej jest z Ruskimi którzy chcą mówić ze swoim akcentem i pokazywać root's.polacy w dużej ilości tworzą getta, słabo się asymilują ze społeczeństwem, utrzymują się z socjalu i dorywczych prac, potrafią żyć kilkadziesiąt lat w obcym kraju i nie nauczyć się języka - przykład: Jackowo w Chicago czy Greenpoint w NY.
Miło widzieć "bul dupy" u zdegenerowanego Polaka, który jakoś nie kwapi się z równym zapałem do usprawiedliwiania muzułmanów, którzy mogą np. siedzieć w więzieniach za uchylenie od płacenia państwowej daniny.
no bo wstyd pewnie heheNie jest tak źle, wielu ucieka od "polskości" i udaje Amerykanów. Obecnie Polonia jest coraz bardziej rozproszona słaba. Używają imion John, Jack zamiast swoich oryginalnych. Inaczej jest z Ruskimi którzy chcą mówić ze swoim akcentem i pokazywać root's.
czemu inny problem, przecie z innymi jest tak samo - jakaś książka/abo filmik na tubieNigdzie nie napisałem że wszystkie muslimy są złe, ale z muslimami jest nieco inny problem - koran.
To wynika z tego że wielu Polaków ma niskie poczucie własnej wartości. Niemieckie jest dobre, a ja tak tego nie widzę..no bo wstyd pewnie hehe
no jasne że to stereotypy, ale one nie biorą sie znikąd...
A to jest moim zdaniem nie do końca prawda. Mam znajomych z US i słyszałem zupełnie inne opinie. Zresztą mam w nosie opinie, bo odkąd zacząłem czytać, stałem się świadomy pewnych mechanizmów, psychologicznych, socjotechnicznych ect.
no bo muszą troche dłużej znosić sąsiedztwo polaków... hehesłyszałem że w Stanach Niemcy nam ładną gębę dorabiają.
Wzięły się z historii. Większość stereotypów ma rodowód historyczny i jakieś uzasadnienie w przeszłości, a niektóre to wynik celowej działalności propagandowej danego państwa.A stereotypy o muzułmanach też nie biorą się znikąd. Ale na pewno nie od twoich fikcyjnych kolegów muzułmanów. Trudno też komuś narzucić szariat przez internet.
http://m.se.pl/wiadomosci/swiat/grecja-polak-zgwaci-psa-w-atenach_347796.html
Polski zoofil złapany w Grecji! Na ateńskiej ulicy Polak umyślnie potrącił swoim samochodem bezdomnego psa, a potem zabrał go do pojazdu i odjechał.
Pies potem znów pojawił się w okolicy. Mocno krwawił z odbytu, więc mieszkańcy wezwali policję. Zboczeńca udało się złapać. Badanie śladów biologicznych potwierdziło, że zgwałcił psa. Tłum chciał zlinczować zoofila, gdy policja prowadziła go do sądu. Polak przyznał się do winy. Ostatecznie został skazany na dwa lata więzienia w zawieszeniu i 10 tysięcy euro grzywny. Pies trafił do schroniska.