vast
Well-Known Member
- 2 745
- 5 808
Standardowa argumentacja SJW i link do Wikipedii, która już całkowicie jest opanowana przez lewactwo.
Dodam tylko że w Polsce gadają na odwrót - że wyniki są tak niskie bo kobiety nie zgłaszają!!!
Standardowa argumentacja SJW i link do Wikipedii, która już całkowicie jest opanowana przez lewactwo.
Jakie kurwa zagrywki na emocjach?
Czemu biali w szwecji nie gwałco??? Dla białego jest inna kara za gwałt? Czemu w USA większość przestępstw jest popełniana przez czarnych? Znoowu inne prawo dla innych klas i grup społecznych?
Ty tak mówisz, więc musi być. Ta agresywność, z którą Turas podaję mi kebaba, ach. Inna sprawa, że może się zdecyduj? Bo od białych chcesz, żeby byli na powrót agresywni. A tutaj agresywność stawiasz jako jakąś wadę?Nie wkuriwać się kiedy ktoś uogólnia że muslimy to tkanka kryminogenna i ogólnie agresywna. Bo to kurwa jest prawda!
Ogółem tak, ale to tylko ogółem. Nie musi tak być zawsze, powinieneś to zauważyć.Ogółem kobiety mają niższe iq od mężczyzn i są niższe wzrostem. Czy to bullshit, nieprawda? Kto się z tym nie zgodzi? Czy mamy zaprzestać wydawania takich ocen?
Hasełka wiecowe.
Ty tak mówisz, więc musi być. Ta agresywność, z którą Turas podaję mi kebaba, ach. Inna sprawa, że może się zdecyduj? Bo od białych chcesz, żeby byli na powrót agresywni. A tutaj agresywność stawiasz jako jakąś wadę?
Ogółem tak, ale to tylko ogółem. Nie musi tak być zawsze, powinieneś to zauważyć.
Domniemane ekscesy Polaków w Niemczech to zwykła, postnazistowska fantasmagoria. Statystycznie Polacy popełniają mniej przestępstw niż inne nacje.
Niestety, dusza niemiecka jest chora i od zawsze żywi się ksenofobią i ciemnym nacjonalizmem. To przejaw strachu przed obcym, lepszym, moralnym i honorowym. Stąd rozdmuchiwane są pojedyncze przypadki, statystycznie oczywiste dla każdej większej społeczności.
Trzeba to sobie jasno przyznać - to my, Niemcy mordowaliśmy całe narody, rozpętaliśmy dwie potworne wojny i nigdy nie rozliczyliśmy się z naszych działań. To my cofneliśmy się cywilizacyjnie do czasów barbarzyńskich i najechaliśmy odrodzony, szybko rozwijający się kraj.
Bolesna prawda jest taka, że znaczna cześć Niemiec (w tym i nasza stolica) leży na dawnych terenach słowiańskich. Czy mamy moralne prawo zabraniać Słowianom swobody osiedlania się na swoich etnicznych ziemiach?
Czy Niemcy są w stanie zaakceptować swoją odpowiedzialność za gigantyczne szkody wyrządzone Polsce i Polakom w XX wieku? Nie. My unikamy tej odpowiedzialności jak możemy.
My, dzieci i wnuki nazistowskich zbrodniarzy, mamy dług do spłacenia.
Dlatego powinniśmy zaprosić Polaków nad Sprewę, powinniśmy policzyć i wyrównać finansowo wszystkie szkody z obu wojen.
I tak! - rząd federalny powinien zapewnić każdemu Polakowi zarówno lokum w godziwym standardzie, jak i środki finansowe, które pozwolą mu na egzystencję przynajmniej na średnim poziomie w Niemczech.
Najwyższy czas powiedzieć Niemcom: nie bójcie się Polaków! Nie bójcie się własnych przestępstw popełnionych w Polsce! Tak naprawdę boicie się własnego odbicia w lustrze!
Myślę, że trzeba policzyć wszystkie szkody, które ponieśli Polacy w czasie II wojny światowej, to ogromna suma, ale wymierna. I myślę, że Niemcy powinni zgodzić się, żeby wypłacać wszystkim obywatelom Polski comiesięczne rekompensaty z tego tytułu.
To w Polsce zrodziła się Solidarność. Czas, żebyśmy i my zrozumieli pojęcie tego słowa, czas rozliczyć się z naszego historycznego bandytyzmu, ze zwierzęcego antypolonizmu naszej chorej, niemieckiej duszy.
Że co?!I tak! - rząd federalny powinien zapewnić każdemu Polakowi zarówno lokum w godziwym standardzie, jak i środki finansowe, które pozwolą mu na egzystencję przynajmniej na średnim poziomie w Niemczech.
Najśmieszniejsze jest to, że w tym temacie nikt nie wspomniał o przyjmowaniu imigrantów. A Ty ludzi od komuchów wyzywasz i to pomimo tego, że chyba każdy na tym forum jest przeciwny polityce imigracyjnej prowadzonej przez UE i nikt nie chcę przymusowo przydzielonych imigrantów.Ponad 70% Polaków jest przeciwko przyjmowaniu imigrantów. Więc nie mówcie im, komuchy, z kim mają mieszkać na osiedlach, bo macie takie no pasaran-ideolo i klapki na oczach. Nie ma akapu, jest etatyzm, są publiczne drogi i chodniki, a wy mi tu wciskacie brudasów, których będę musiał mijać na ulicy, a których widzieć nie chce.
GAZDA może to ja teżA Ty ludzi od komuchów wyzywasz i to pomimo tego, że chyba każdy na tym forum jest przeciwny polityce imigracyjnej prowadzonej przez UE i nikt nie chcę przymusowo przydzielonych imigrantów.
Że co?!
Inna sprawa, że rząd federalny już to zapewnia i to nie tylko Polakom.
A kto powiedział, że bycie intelektualistą wymaga High IQ?Ja już od dawna podejrzewam, że wysokie IQ jest niekorzystne. Kto niby wymyślił komunizm? Biały intelektualista.
I jeszcze, przymusowo przydzieleni emigranci tez wcale tu zabardzo nie chcą.Najśmieszniejsze jest to, że w tym temacie nikt nie wspomniał o przyjmowaniu imigrantów. A Ty ludzi od komuchów wyzywasz i to pomimo tego, że chyba każdy na tym forum jest przeciwny polityce imigracyjnej prowadzonej przez UE i nikt nie chcę przymusowo przydzielonych imigrantów.
To taki ichni Gross?Niemiecki socjolog i felientonista Hyacinth Schüler:
to sie kurwa nie patrz, kto ci każe?a których widzieć nie chce
nie mów mi, komuchu, co mam robićto sie kurwa nie patrz
no ale to nie zmienia faktu że stosek i reszta komuchów nie jest właścicielem... a na prywatne na raie muzułmanie sie nikomu nie wpychają...Ale Staszek Ci odpowie, że właściciel osiedla/bloku nie będzie o tym decydował. Decyzje o przyjęciu podejmie państwo, bo w Polsce czyjaś własność nie jest respektowana i chuja masz do gadania.
Ale na tle Jamajki wypadamy rewelacyjnie.