Podziel się zażenowaniem

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727
Lechowicz, jak przystało na porządnego służbistę, komentuje etniczny demo-transfer w Europę i reakcje na niego
A Ty czemu ciągle wchodzisz na strony tego idioty? Masochista czy co? ;)
Szczyj na dziada, a jak go zobaczysz daj mu z piąchy lub łokcia w gardło, a jak spłynie to zapierdol z kapy w trockistowski ryj.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Hehe ... po prostu czasem czuję chęć na wkurwa. A tak całkiem serio - w celach zapoznawczych. Poznaj swoich wrogów - coś w ten deseń. Poza tym, bardzo rzadko go czytam, zerknąłem ostatnio by zobaczyć, jak zabełkocze temat "uchodźców". Nie pomyliłem się: to albo skończony głupiec, albo służbista.

Imperator

Generalissimus
1 569
3 555
Hehe ... po prostu czasem czuję chęć na wkurwa. A tak całkiem serio - w celach zapoznawczych. Poznaj swoich wrogów - coś w ten deseń. Poza tym, bardzo rzadko go czytam, zerknąłem ostatnio by zobaczyć, jak zabełkocze temat "uchodźców". Nie pomyliłem się: to albo skończony głupiec, albo służbista.

Ja też tak mam, głównie przeglądam wtedy stronę Razem czy innych zjebanych partyjek lub organizacji LGBTQWERTY, losiągam wtedy poziom irytacji, do którego chce się wracać, nie wiem czemu. Ale Lechowicza unikam, za słaby jestem mentalnie.:p

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 727

Marksistowskie spierdoliny ostatnio mają pewne elementy stałe swoich liturgii, czyli manifestacji i happeninów:
  • Kolorowe stroje lub elementy ubioru, przy czym zalecane są gryzące się kolory, tak jakby nosiciele tych strojów byli daltonistami. Jak ktoś nie ma gryzącego się stroju, to zakłada na łeb kolorowy kask rowerzysty.
  • Bębniarze walący w bębny. Bębny zagłuszają argumenty. Odpowiedzią jest zawsze: bum-bum-bum
  • Paskudne japy liderów.
  • Durne, bezpłciowe i niezmącone żadną inteligentną myślą japy uczestników.
  • W tłumie, w pobliżu ołtarza-trybuny, zawsze są różnego rodzaju indywidua.
  • Wskazane jest by marksistowską liturgię koncelebrowało kilku znanych pederastów, transwestytów, a lepiej zarażonych AIDS.
Poniżej na początku materiału widać gościa z laską, któremu udzielił się duch Bartoszewskiego. Pewnie jest tej samej orientacji seksualnej.

Norden

Well-Known Member
723
900

Kampania jest realizowana w ramach programu Obywatele dla Demokracji finansowanego z Funduszy EOG.

Informujemy, że ze strony wydarzenia konsekwentnie będą usuwane nienawistne komentarze, czyli takie wypowiedzi i obrazy, które zawierają treści rasistowskie i ksenofobiczne i/lub nawołują do przemocy lub nienawiści oraz wypowiedzi zawierające słowa wulgarne. Ich autorzy i autorki będą blokowani.

Autorki i autorzy wypowiedzi mających znamiona mowy nienawiści będą zgłaszani do prokuratury zgodnie z art. 119 i 256 Kodeksu Karnego - "kto nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych (...) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2".

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Jebany skurwiel Gaweł i jego zasrana stronka antymyśliwska!

Chujec powiedział na stronce, iż w jakimś prywatnym parku zoo zagłodzono żubry i jak to dzielnej ekipie LPM wstrętni pracownicy grozili im i chcieli uciszyć. Dziwne, iż nie napisali, iż właściciel parku to grubas w cylindrze z cygarem i batem, a na ścianie ma dywan z pandy (ale napisali, iż jak osiołek gryzie turystę, w ramach kary dostaje łopatą po mordzie).

A jaka jest prawda? Zwierzaki są zadbane, żubry żyją, pracownicy są OK, a w komentarzach osoby potwierdzają wersje Leśnego Parku Niespodzianek:

Leśny Park Niespodzianek zapowiedział, iż nie odpuści i złoży doniesienie o zniesławienie. Czy LPM zachowa twarz i wystosował przeprosiny? Za chuja!

Za to daje dalsze insynuacje o rzekomych ciasnych klatkach, braku wody w poidłach i - UWAGA! - pokazów strzelania do zwierząt, podczas pogoni za nimi, na oczach turystów!

Umieściłem linka na moim fejsie i odpowiednio skurwiela Gawła nazwałem. Czekam na donos do prokuratury :).

Crov

Well-Known Member
558
1 557

Kampania jest realizowana w ramach programu Obywatele dla Demokracji finansowanego z Funduszy EOG.

Informujemy, że ze strony wydarzenia konsekwentnie będą usuwane nienawistne komentarze, czyli takie wypowiedzi i obrazy, które zawierają treści rasistowskie i ksenofobiczne i/lub nawołują do przemocy lub nienawiści oraz wypowiedzi zawierające słowa wulgarne. Ich autorzy i autorki będą blokowani.

Autorki i autorzy wypowiedzi mających znamiona mowy nienawiści będą zgłaszani do prokuratury zgodnie z art. 119 i 256 Kodeksu Karnego - "kto nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych (...) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2".

W akcje zaangażowany jest też youtuber Krzysztof Gonciarz. Ostatnio strasznie zaplusował u mnie znakomitymi codziennymi vlogami-dokumentami z Japonii, które są naprawdę wysokiej jakości jak na coś, co jest tworzone dzień w dzień (The Uwaga Pies). A potem zrobił to, lol

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
khokhol-muzykant.jpg

Do góry Bottom