Podziel się zażenowaniem

Staszek Alcatraz

Tak jak Pan Janusz powiedział
2 794
8 466
Ten naród nie ma szans na przetrwanie. "Love-bombing":

enhanced-27485-1420291217-1.png

These Swedish Residents Responded Beautifully When A Nearby Mosque Was Attacked

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Marta Wójcik Mamy XXI wiek a w kwestii zwierząt, niestety, BARDZO MAŁO się zmieniło, i bardzo mało się zmieni, jeżeli żaden polityk nie zacznie o tym głośno mówić. Wstyd mi, że ten temat wciąż jest pomijany.

Bo może na głowie są ważniejsze problemy jak chociażby widmo cholernych muzułmanów. A islam zezwala na ubój rytualny.

Sorry, sam jestem pro-zwierzęcy, ale nie dziwi mnie niskie zainteresowanie prawami zwierzęcymi w Polsce. Skoro Polacy na głowie zmagają się z ważniejszymi problemami (podwyższanie wszystkiego co się da, różne afery, widmo Rosji, oddech Unii). Teraz politykierzy będą lizać dupy uchodźcom (ale polepszeniu losu rodaków - chuj tam). To wcale Polaków nie zadowoli. I nie zadowoliłoby ich specjalne przywileje dla zwierząt, gdyby ci sami rządzący mieliby ich nadal w dupie. Na pewno nie zajmują się losem zwierząt, bo chcą poprawić przede wszystkim swój los!

I jak jesteśmy w temacie to wielu zwierzolubów głosowało na Dudę, bo nie poluje, bo ma fretkę, głosował przeciw ubojowi rytualnemu i w EU parlamencie był w jakiejś pro-zwierzęcej grupie.

I teraz wielu zwierzolubów zwyzywa go od czci, bo w odpowiedzi na list otwarty o zakaz ferm futrzarskich wg kancelarii (przynajmniej tak gada Gówno Wyborcze) ta sprawa nie jest priorytetowa. I już gadki o lansie, o byciu karierowiczem, łamaniu obietnic i pajacem Jarka .

Co z tego, że odpowiedziała kancelaria, a nie prezydent, który pewnie z milion obowiązków?

Co z tego, że wcześniej Duda potwierdzał pro-zwierzęce sympatie? Wg zwierzolubów oczywiście nagle mu się odwidziało i nigdy go nie obchodziły zwierzaki...

Co z tego, że fermy nie są na liście działań priorytetowych, co wcale nie oznacza, że nie zajmie się tym w ogóle. I nie oznacza, iż nie podpisze w przyszłości jakichś tam pro-zwierzęcych aktów.

Co z tego, że Duda dopiero co zaczął prezydentowanie i na to wszystko ma 5 lat i wtedy można ocenić? No, ale w półtora miesiąca każdy polityk spełnia wszelakie postulaty i wszystkie sprawy o których mówił załatwi i wprowadzi w życie w pierwszych miesiącach urzędowania.

Co z tego, że Duda obecnie ma związane ręce z powodu rządu (chociażby odrzucenie przez Sejm jego wniosku o referendum) i nawet gdyby coś chciał wnieść po myśli Kopaczowej, to by ta odrzuciła, bo to PiS, a PiS to potwory.

Co z tego, że Polska zmaga się z większymi problemami jak np. cholerni muzułmanie od Angeli, a przypominam zwierzolubom - w islamie także jest ubój rytualny.

Co z tego, że obecnie ważniejsze są emerytury, polepszenie - ja wiem - LUDZI?!

Get-me-outta-here-gif.gif

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Ja używam mowy nienawiści wobec komuchów i się tego nie wstydzę.

Jeśli niektórym z Was włącza się odruch obronny po zwyczajnym stwierdzeniu faktu,
że ją stosujecie wobec kogoś, to może zastanówcie się czy ją dobrze ukierunkowaliście.

Ostatnia edycja:

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Zamulasz clue, ale racja, nie kłóćmy się o szczegóły Twojej narracji. Zapytam jeszcze, skoro padła deklaracja o nienawiści do komuchów. Czy demo-najeźdźcy po socjal nie zaliczają się do tej kategorii?

Alu

Well-Known Member
4 634
9 696
Wyżej masz napisane do jakiej ogólnie kategorii ich zaliczam.
Ilu z nich jest komuchami nie wiem, mi w każdym razie nic nie zrobili.

pawlis

Samotny wilk
2 420
10 193
Powstała nowa wersja dubbingowa "Przygód Myszki Miki i Kaczora Donalda"

Obejrzałem i moja reakcja:
2PAC.gif

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom