GAZDA
EL GAZDA
- 7 687
- 11 166
Cokeman napisał:pewniejakbym zajebał staruszce kase i dał ci to też byś sie cieszył że wychodzisz na swoje?
czyli jesteś zwykłym chujem...
Cokeman napisał:pewniejakbym zajebał staruszce kase i dał ci to też byś sie cieszył że wychodzisz na swoje?
Mówiłem o szerokiej perspektywie. Wlasnie tak to z tej szerokiej perspektywy wygląda - jak tak to zwac, założmy klasa kapitalistyczna, lobbuje za takim prawem które będzie kanalizowało takie drobne rozczarowania jak Twoje, tylko po to aby nie miec problemu z buntem który mógłby na takich rozczarowanaich wyrosnąć. Jak widac na załączonym obrazku bardzo dobrze im to wyszło.Cokeman napisał:gdyby to był jakis panstwowy burzuj to bys mial racje i nic bym tu nie pisał.
oszukały mnie 2 małe firmy nie kooperujace z panstwem i stad moja rozczarowanie
Jaka nadzieję? Że "ruchacze" na gigantyczna skale są całkowicie bezpieczni?Cokeman napisał:jak sie okazuje na wolnym rynku tez by mnie dymano tak jak teraz. powtarzam - wydymali mnie prywatni burzuje. panstwo bylo ok w tym wypadku. jesli tylko tacy beda w akapie to ja juz wole obecny system.
uwazam ze takich oszustow bedzie w akapie mnostwo bo tak jest od wiekow ze jak ktos jest silny to rucha slabszego. jaka jest na to wasza recepta?
niech kazdy rucha kazdego i wygra ten z najtrwardsza dupa.
socjalizm daje przynajmniej jakas nadzieje.
I ty masz czelność, narzekać? Masz czas, mieszanie za własciwie za darmo wraz z róznymi wygodami w rodzaju netu i mówisz mi jak Ci źle? Ja mam kurwa miesiecznie kosztów prawie 3 tysie bez których nie miałbym gdzie mieszkac i za co żreć. I zapierdlam. Oprócz etatu znajduje czas na to żeby robic tysiąc róznych rzeczy które przyniosą mi dochód, bo mam taka fantazje aby gdzies pojechac, cos zobaczyć i urznąc sie dwudziestoletnią łiski. I zamiast marnować czas na bzdury zwyczajnie to robię. A i dalej jestem w stanie znaleźć tez czas na popindolenie sobie z Toba na forum.Cokeman napisał:bla bla blu bli bla
mieszkam w akademiku czyli najtaniej jak sie da i mam neta za pol darmo
Noz własni ci napisałem że wielu moich znajomych nie to że akurat im sie kikut obił i maja go tymczasowo niesprawnego ale zwyczajnie tego kikuta nie mają. I kurwa zyją, ciesza sie zyciem, i przede wszystkim nie mantrują jakie to maja cieżkie zycie i że im sie nalezy za sam fakt istnienia.Cokeman napisał:a czemu tak zalozyles?
dla libertarian wszyscy sa piekni i zdrowi?
ja ma teraz tylko jedna reke sprawna i kto mnie leczyl? lekarze i pielegniarki zatrudnieni na panstwowym dostajace kase z moich i waszych podatkow.
dziekuje chlopaki
mam rozumiec ze wolelibyscie abym zdechl jako biedny ktorego nie stac na prywatne leczenie. przeciez dla was liczy sie IDEA a nie ja jako zwykly czlowiek.
mam racje?
Teraz sobie spójrz na to co napisałeś. Kto w tych wszystkich wypadkach jest tym silnym? No kto? To nie przypadkiem własnie z tym pogardzanym i znienawidzonym silnym chcesz własnie wchodzic w układ i gloryfikowac jego działanie?Cokeman napisał:aha czyli jak silny rucha slabego to wina słabego.
to wina robotnikow ze gloduja, to dzieci w afryce sa winne, to zydzi byli winni holocaustu. cipy jedne.
Cokeman napisał:wczoraj zastanawialismy sie na yrizonie czy libertarianie mają fiksację analną lub oralną.
pokazałes ze mają.
Cokeman napisał:wolnosciowego bzika masz a nie sumienie