Pan Andrzej - prowodyr? chory psychicznie człowiek?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Wykonywał zadanie polegające na kompromitacji grupy ludzi, zebraniu materiału propagandowego do telewizji, reklamówek partyjnych czy odwróceniu uwagi.
Gdyby Pyta znalazła kliku chętnych, którzy wmieszaliby się w tęczowych, po czym weszłaby pod tęczowych i przypadkiem sfilmowałaby zachowania swych ludzi oraz przypadkowych prowokowane ludzi Pyty, to ci byliby prowokatorami.

A

Antoni Wiech

Guest
Wykonywał zadanie polegające na kompromitacji grupy ludzi, zebraniu materiału propagandowego do telewizji, reklamówek partyjnych czy odwróceniu uwagi.

Ok. Więc dla mnie rozmowa z Palikotem tego nie dowodzi, zwłaszcza, że jak wynika z opowieści fotografa co zrobił zdjęcia (o czym już wspominałem) nie wiedział o czym rozmawiali. To żaden twardy dowód, to w ogóle nie jest dla mnie żaden dowód. Równie dobrze jakby Jarek mu pozwolił to w czasie tzw. obrony krzyża też mógł z nim rozmawiać.

M

Matrix

Guest
Prowokatorem kogo ? Jarka ( bronił krzyża), Palikota ? bronił praw gejów, czy raczej idiotą ( niepełnosprawnym, proszę się nie śmiać z niepełnosprawnych umysłowo), który wykrzykuje coś, najpierw spontanicznie, aby być w mediach potem może i za pieniądze, bo mówił potem, że by chętnie wydał płytę i zbierał by po 50 groszy za jej udostępnienie ? Jak nie można go przypisać do nikogo to jest po prostu krzykaczem z upośledzeniem umysłowym, a co taki nie może protestować ? Może tylko poprzez swój stan upośledzenia umysłowego protest to protest, tam gdzie jest, trzeba protestować. W danej chwili manifestacji trzeba mieć rację.

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Ok. Więc dla mnie rozmowa z Palikotem tego nie dowodzi, zwłaszcza, że jak wynika z opowieści fotografa co zrobił zdjęcia (o czym już wspominałem) nie wiedział o czym rozmawiali.
Dowodem jest fakt rozmowy w takich okolicznościach i jeden jej fragment - ...Pan "Gdzie Jest Krzyż" ma powiedzieć...
To jest dowód na zlecenie zadania, które zostało wykonane. Chyba że kwestionujemy fotografa jako świadka.

A

Antoni Wiech

Guest
Dowodem jest fakt rozmowy w takich okolicznościach i jeden jej fragment - ...Pan "Gdzie Jest Krzyż" ma powiedzieć...
To jest dowód na zlecenie zadania, które zostało wykonane. Chyba że kwestionujemy fotografa jako świadka.

Krzysiu, ale jakie okoliczności? Jakby jeszcze ich sfotografowali w jakiejś ciemnej knajpie na rozmowie, a oni stoją na platformie, z której później ten typ przemawiał. Poza tym fotograf nie usłyszał, ze "Pan 'Gdzie JEST Krzyż' na powiedzieć", ale "wyglądało to na tłumaczenie, co i jak "Pan Gdzie Jest Krzyż" ma powiedzieć...".

Szynka

Złota szynka wolnego rynku.
1 209
2 055
Znowu natrafiłem na jego facjatę:
a6951d6d7405fb224849a23b13228cb2,640,0,0,0.jpg

Janusz Korwin-Mikke wśród swoich zwolenników podczas Marszu Niepodległości w Warszawie. • Fot. Adam Kozak / Agencja Gazeta

To jakieś zdjęcie pod artykułem w natemat.pl

niohnioh

Kucolibertarianin
77
168
Według mnie Pan Andrzej został wynajęty przez palikota i PO aby ośmieszać PiS i zbudować elektorat antyklerykałów dla palikota.
Tutaj na paradzie równości:

W wielu wywiadach twierdzi że popiera PiS. Wielokrotnie był pokazywany w TV jako wielki wyznawca Jarka. Według mnie to nie jest możliwe aby ktoś był tak fanatycznie oddany PiS i jednocześnie w pełni popierał LBGT.

Claude mOnet

Well-Known Member
1 034
2 339
W wielu wywiadach twierdzi że popiera PiS. Wielokrotnie był pokazywany w TV jako wielki wyznawca Jarka. Według mnie to nie jest możliwe aby ktoś był tak fanatycznie oddany PiS i jednocześnie w pełni popierał LBGT.
Jak to niemożliwe? Za pieniądze człowieka bez honoru kupujesz za grosze... Pan Andrzej nie jest chory psychicznie, to nie oszołom, to zwykły skurwysyn...

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
@Claude mOnet Racja. Zawsze jest tak, że jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Jak w tej piosence:
...
Za pieniądze ksiądz się modli,
za pieniądze człek się podli...

OP
OP
dataskin

dataskin

Well-Known Member
2 059
6 146

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
10882166_929030420443608_6852467858918041164_n.jpg

Na pewno kojarzycie faceta z akcji pod krzyżem, na 100% widziałem go też kiedyś na filmiku z Korwinem. Co on w takim razie robi kurwa na marszu przeciwko finansowaniu świątyni z budżetu? Ma takie hobby, pracę?

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Ma takie hobby, pracę?
Uważam że jedno i drugie. Przypuszczam że lubi się obcierać o ludzi w tłumie i na dodatek znalazł się ktoś kto mu za to płaci.
Ja mam inne pytanie - kto za tym stoi? Głupota? Wprawdzie ona też jest jedną z podejrzanych, ale jest mało prawdopodobna.

Ostatnia edycja:

Alu

Well-Known Member
4 638
9 700
Według mnie Pan Andrzej został wynajęty przez palikota i PO aby ośmieszać PiS i zbudować elektorat antyklerykałów dla palikota.
Tutaj na paradzie równości:

Słuchałeś w ogóle co on mówił na tym wystąpieniu? Atakował Tuska. I po to tam poszedł, zgodnie z zasadą "wróg mojego wroga jest moim przyjacielem", a nie żeby popierać LGBT.

Do góry Bottom