OP
OP
Antoni Wiech
Guest
Ja tam biorę Mazowsze, a z resztą róbcie sobie co chcecie
Avx napisał:Spoko pomysł, ale pod warunkiem, że wszyscy rasowi libertarianie dostaną przynajmniej autonomiczne księstwa
Romka napisał:Avx napisał:Spoko pomysł, ale pod warunkiem, że wszyscy rasowi libertarianie dostaną przynajmniej autonomiczne księstwa
Jakbym miała odpowiednią armię, nie martwiłabym się zdaniem "jakiejś grupki szaleńców"... ;P
moja armia zje twoją na śniadanieRomka napisał:Avx napisał:Spoko pomysł, ale pod warunkiem, że wszyscy rasowi libertarianie dostaną przynajmniej autonomiczne księstwa
Jakbym miała odpowiednią armię, nie martwiłabym się zdaniem "jakiejś grupki szaleńców"... ;P
Shemyazz napisał:Skąd u was taka niechęć do kolibrów?
Antoni Wiech napisał:Romka napisał:Avx napisał:Spoko pomysł, ale pod warunkiem, że wszyscy rasowi libertarianie dostaną przynajmniej autonomiczne księstwa
OMG, i w ten sposób, wpuścilismy na forum konserwę... i jeszcze wszyscy się cieszą!
Gdzie ko-liber nie może tam babę pośle...?
Romka napisał:Rozumiem, że w ruchu libertariańskim najwyższym celem jest szukanie podziałów i izolowanie się małych grup, których już nikt nie zauważy w ogólnym krzyku ogłupionego świata?
Jeśli ludzie o podobnym światopoglądzie (acz nieidentycznym) nie potrafią znaleźć punktów wspólnych, a doszukują się ognisk konfliktu, to jak możemy wymagać, że nasza idea pójdzie dalej?
Piter1489 napisał:Dawid Ch. jest typową polityczną mendą i ja naprawdę dziwię się, że ludzie jeszcze chodzą na wybory,
(...)karzemy ich ofiary.
crotale napisał:Nie zapowiada się szybka nowelizacja:
http://wyborcza.pl/1,75248,8838095,Anty ... emeta.html
Kto mu kazał ? Możesz jaśniej ?Cyberius napisał:crotale napisał:Nie zapowiada się szybka nowelizacja:
http://wyborcza.pl/1,75248,8838095,Anty ... emeta.html
Kazali mu to robi
-proste
a jak to kto?Matrix napisał:Kto mu kazał ? Możesz jaśniej ?
warto się do nich zapisaćGAZDA napisał:a jedyne kobiety które znam o poglądach bardzie liberalnych to koliby różnej maści... dziwne...