Muza

rawpra

Well-Known Member
2 741
5 410
Kilka dni temu Michael Gira (ten od Swans) został oskarżony o gwałt. "A little later Michael woke me up coughing. He had bad asthma, and sleeping on the floor in the dust was aggravating it. I told him, slurred, half asleep, that he could sleep in the bed, just not to touch me. A little bit later I woke up with his penis inside me, no condom. As I opened my eyes, he said, "Uh, this doesn't feel right." and he pulled out." XD Jako nastolatek spędził ponad 4 lata w więzieniu dla dorosłych w Jerozolimie za dilowanie dragami. A jak już o gwałtach mowa to jest nowy kawałek Kelthuza

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 153
A jak już o gwałtach mowa to jest nowy kawałek Kelthuza

6c4.png

tolep

five miles out
8 579
15 476
Mieszańce miewają cudowne głosy, tak jak ten, biało-czarny, irlandzko-włosko-jamajski. A poza tym mieszańce często bywają piękne. Jak ten.

Zaszufladkowałem Alicję Keys od razu przy "Fallin" i całkowicie zgubiłem z radaru. Aż tu nagle pewna kierowniczka BlaBlaCara puściła ten numer i.... teraz mam spory kawałek dyskografii do nadrobienia.

Piosenka jednocześnie - nie wiem jak to możliwe - bezpretensjonalna i epicka.

tomislav

libnet- kowidiańska tuba w twojej piwnicy!
4 777
13 003
Przepiękny album. Skrajnie wyciszony, mocno pejzażowy, pełen spokoju. To efekt kolaboracji znanego z Ultravox Johna Foxxa i Theo Travisa. Innymi słowy, chcesz odpocząć od lewaka, puść se to przynajmniej z FLAC-a.

U

ultimate

Guest
ac-dc.jpg

Zespól AC/DC niespodziewanie przerwał trasę koncertową po Stanach Zjednoczonych.

Powodem był pogarszający się stan zdrowia Briana Johnsona. 68-letniemu wokaliście, jak orzekli medycy grozi całkowita głuchota. Kilkanaście odwołanych koncertów zespół ma powtórzyć, zapowiedział impresario grupy, nie podając jednak terminu.

NoahWatson

Well-Known Member
1 297
3 205
Od dawna rapu na codzień nie słucham, ale jakoś mi się przypomniało.
Lekkie kawałki z historyjkami.
Nie wiem czy przystoi mieć taki awatar jak mój i takie piosenki dla plebsu wrzucać, ale trudno :p
ostr 1

ostr 2

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom