pawel-l
Ⓐ hultaj
- 1 915
- 7 932
Janusz Korwin-Mikke
A teraz odmówcie za mnie "zdrowaśkę" - o 20.00 jestem w " Kropce nad ı " u p.Moniki Olejnik.
Pierwszy raz usłyszeli jak JKM domaga się wsadzenia kogoś - tym razem "oszustów" od globalnego ocieplenia.
Niestety silny słowiański akcent utrudnia zrozumienie, ale można chyba oficjalnie uznać "rozwalanie UE" za rozpoczęte
Akcent może kiepski, ale ja rozumiem o co kaman. Proponuję na dobry początek porównać do do wyczynów Tuska i Komorowskiego ... oh, wait ... jest film tylko z tym pierwszym, gdy wszyscy z niego polewają, na występ tego drugiego dopiero czekamy, chociaż ponoć wszystko rozumie
Nie no, luz. Niech gada nawet po chińsku. I tak do nich dotrze tłumaczenie. Grunt, żeby ich orał.
Pierwszy raz usłyszeli jak JKM domaga się wsadzenia kogoś - tym razem "oszustów" od globalnego ocieplenia.
Niestety silny słowiański akcent utrudnia zrozumienie, ale można chyba oficjalnie uznać "rozwalanie UE" za rozpoczęte
Powtarzajo głupoty po mainstreamie i Agentu BarduAngielski ma ok (sami puryści kurde?),
Well ... eee. ... eee... chciałem ... (i tu już pojawia się z odsieczą tłumacz)
Well ... maybe ... maybe ...well ... is ... well ...