Janusz K.-Mikke idzie do Senatu.

D

decha_131

Guest
Przyznaję - hejtuję Korwina od czasu do czasu, ale nie mogę się powstrzymać. 17 porażek a on nadal trwa, niezatapialny. 18 porażka go powinna dobić.

Myśle, że Korwin nie powinnien już się zajmować szefowaniem partii, ale Senat to odpowiednie miejsce dla niego. W końcu to taka izba dla politycznych emerytów.
A, że PL nie chce popierać Korwina to się nie dziwie, przecież ta partia dopiero co się tworzy. I powiedźmy sobie, Ruch Narodowy który jest na bardziej zaawansowanym procesie nic nie znaczy, więc PL tymbardziej.

Piter1489

libnetoholik
2 072
2 035
Jak zobaczyłem pierwszy raz ten temat w dziale "Wiadomości" i niepełny tytuł "Janusz K.-Mikke idzie do...", to od razu pomyślałem "co on odpierdolił, że idzie do więzienia?" :p .

D

Deleted member 427

Guest
Bezrymowy refren " Ody do Korwina":

Sondaż uliczny dał nam 4,3
HomośHomini 4
W Rybniku bylem drugi
A na jesieni władzę przejmuję
Z generałem Petelickim ma się rozumieć

kr2y510

konfederata targowicki
12 770
24 734
Jak nazwać ludzi, którzy przez ten czas nie zrobili nic, a hejtują?
Ponad 20 lat temu naprawdę sporo namieszał:
- Oficyna Liberałów (okres Stanu Wojennego) - miedzy innymi wydawał Bastiata
- współudział w opóźnieniu wprowadzenia podatku VAT o co najmniej pół roku
- uchwała lustracyjna - poruszył temat, którym nikt nie chciał się zająć
- publicystyka

Myśle, że Korwin nie powinnien już się zajmować szefowaniem partii,
Zgoda.
Ale jest jeden problem, brak sensownych następców.

D

decha_131

Guest
"Ostatnie sondaże: uliczny dał nam 4,3%, HomoHomini 4% - ale to dlatego, że uwzględnił "Oburzonych" (dostali 8% - z czego pewno ze 2% przypadłyby nam). W sondażu w Rybniku bylem na II miejscu - i potrzebny jest dodatkowy wysiłek... "-Janusz Korwin-Mikke

Nie jest źle, to już czwarty sondaż gdzie Nowa Prawica ma 4%. Pamiętacie takie sondaże w czasach UPR?

M

Matrix

Guest
Niektórzy mówią, że zależy mu na pensji ( emeryturze) senackiej, dlatego tam się pcha. Zobaczymy czy osiągnie swój cel, i jak go osiągnie jak będzie się zachowywał, tak samo jak zwykle ? Czy stanie się bardziej ułożony aby się dalej utrzymać i podobać wyborcom ?

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 526
Niektórzy mówią, że zależy mu na pensji ( emeryturze) senackiej, dlatego tam się pcha. Zobaczymy czy osiągnie swój cel, i jak go osiągnie jak będzie się zachowywał, tak samo jak zwykle ? Czy stanie się bardziej ułożony aby się dalej utrzymać i podobać wyborcom ?
Jestem 100% pewien, że wtedy się rozkręci na maksa. Wykorzysta swoje stanowisko żeby się unosić jaki on jest wspaniały i jak wygrał w końcu jakieś wybory i że teraz wszyscy mają się kłaniać w pas i będzie się wpychał do każdego programu tv, nie ważne czy to będzie "szkło kontaktowe", czy "gotuj z Kubusiem Puchatkiem". Wtedy to dopiero będziemy mieć wysyp jego sucharów o hitlerze, dzieciach z downem, homosiach i feministkach, że się będzie chciało rzygać :confused:

M

Matrix

Guest
Jestem 100% pewien, że wtedy się rozkręci na maksa. Wykorzysta swoje stanowisko żeby się unosić jaki on jest wspaniały i jak wygrał w końcu jakieś wybory i że teraz wszyscy mają się kłaniać w pas i będzie się wpychał do każdego programu tv, nie ważne czy to będzie "szkło kontaktowe", czy "gotuj z Kubusiem Puchatkiem". Wtedy to dopiero będziemy mieć wysyp jego sucharów o hitlerze, dzieciach z downem, homosiach i feministkach, że się będzie chciało rzygać :confused:

hehehe !

Ale się nie dostanie, bo Rybnik to miasto gdzie mieszka dużo górników, którzy nie lubią Korwina za wypowiedzi o związkach zawodowych i zmniejszeniu emerytur górniczych. Jakby wygrał, to byłby cud.

cracko

Member
39
9
Niektórzy mówią, że zależy mu na pensji ( emeryturze) senackiej, dlatego tam się pcha.
LOL. Niektórzy znaczy kto? Partia Libertariańska? Korwin pchał się zawsze i wszędzie ale raczej nie z powodu zarobków. Śmieszny jest ten hejt na Korwina na tym forum. Siedzą ludzie którzy nic nie zrobili poza wysyłaniem durnych postów na nic nie znaczącym forum.

k94k

Active Member
101
98

Nene

Koteu
1 094
1 690
hehehe !

Ale się nie dostanie, bo Rybnik to miasto gdzie mieszka dużo górników, którzy nie lubią Korwina za wypowiedzi o związkach zawodowych i zmniejszeniu emerytur górniczych. Jakby wygrał, to byłby cud.
Mimo tego jak to TV pokazuje większość górników nie jest za związkami

Do góry Bottom