kr2y510
konfederata targowicki
- 12 770
- 24 727
Po wątku z Olszańskim vel Jabłonowskim, przyszedł czas na wątek o Janie Zbigniewie Potockim. Kolejny charyzmatyczny "tytan internetów", pojawił się niedawno. Wali wysoko. Uważa się za legalnego prezydenta Polski (II RP). Konstytucję III RP uważa za nielegalną. IMO kolejna wydmuszka razwiedki, tej wywodzącej się z bydła socjalistycznego chowu.
Kojarzy mi się z innym "hrabią" Komorowskim, który był prezydentem, oraz z pewną "damą" Anastazją Potocką (jak ktoś nie wie o co chodzi z tą Anastazją, to niech pogoogluje temat).
Ale wpierw wideo - ekskluzywny wywiad wRealu24:
Tu inne wideo:
A tu w duecie z innym wydmuszkiem postsowieckiej razwiedki - Olszańskim vel Jabłonowskim:
Olszański vel Jabłonowski nie omieszkał poruszyć jakże istotnego dla bieżącej polskiej polityki, tematu chemitrails.
Co takiego głosi ten wydmuszek i co reprezentuje?
- antysemityzm
- antysyjonizm
- anty PiS
- sławi Leppera
- głosi zoologiczną anty-niemieckość
- jest za współpracą gospodarczą z Rosją (cytat: nasz naturalny rynek zbytu)
Co obiecuje?
- wielomiliardowe odszkodowania od Niemiec
- złoto od Wielkiej Brytanii
- zwrot Królewca
- likwidację Ukrainy lub jakieś rozwiązanie tej kwestii
Ciekawe ilu się da na to nabrać? Przypuszczam że wielu, bo odprysk TV Republiki czyli w Realu24 już się na to nabrał. No chyba że było jakieś polecanie z góry, ale ja takich rzeczy nie wiem. Gościa promuje "Telewizja Narodowa", od której capi ubeckim gównem na ruską milę.
Kojarzy mi się z innym "hrabią" Komorowskim, który był prezydentem, oraz z pewną "damą" Anastazją Potocką (jak ktoś nie wie o co chodzi z tą Anastazją, to niech pogoogluje temat).
Ale wpierw wideo - ekskluzywny wywiad wRealu24:
Tu inne wideo:
A tu w duecie z innym wydmuszkiem postsowieckiej razwiedki - Olszańskim vel Jabłonowskim:
Olszański vel Jabłonowski nie omieszkał poruszyć jakże istotnego dla bieżącej polskiej polityki, tematu chemitrails.
Co takiego głosi ten wydmuszek i co reprezentuje?
- antysemityzm
- antysyjonizm
- anty PiS
- sławi Leppera
- głosi zoologiczną anty-niemieckość
- jest za współpracą gospodarczą z Rosją (cytat: nasz naturalny rynek zbytu)
Co obiecuje?
- wielomiliardowe odszkodowania od Niemiec
- złoto od Wielkiej Brytanii
- zwrot Królewca
- likwidację Ukrainy lub jakieś rozwiązanie tej kwestii
Ciekawe ilu się da na to nabrać? Przypuszczam że wielu, bo odprysk TV Republiki czyli w Realu24 już się na to nabrał. No chyba że było jakieś polecanie z góry, ale ja takich rzeczy nie wiem. Gościa promuje "Telewizja Narodowa", od której capi ubeckim gównem na ruską milę.
Ostatnia edycja: