Król Julian
Well-Known Member
- 962
- 2 123
Ile razy mam napisać, że nie poddawałem w wątpliwość faktu rozrostu tej grupy. Poddaję w wątpliwość inne tezy, szczególnie te alarmistyczne, że kiedyś będą większością i rozpierdolą atomówkami świat. Nawet zakładając, że podane przez wiki prognozy są słuszne, to chyba nie dożyję tego momentu.
Natomiast, gdzie w wypowiedzi Gazdy dopatrzyłeś się tezy, że uważa on, że islamiści się zasymilują z zachodem, to ja już nie wiem. On akceptuje po prostu zmiany dominujących kultur, ale z tą tezą nijak nie dyskutujesz, a podany przykład ją jedynie potwierdza.
Teraz to ty sobie robisz jakieś chochoły. Nigdzie nie napisałem że rozjebią świat atomówkami, co mnie obchodzi paniczna teza jakiegoś kretyna? Jednak zmiana polityki a nawet ustroju państwa pod wpływem przekształceń demograficznych jest jak najbardziej realna. W Libanie to chrześcijanie kiedyś stanowili większość zaś muzułmanie mniejszość, a teraz jest dokładnie odwrotnie. A do Gazdy się przypierdoliłem, bo wkurwia mnie to jego bierne podejście do muslimskiej imigracji. Czyli co, jesteśmy libertarianami, więc dowolna ilość dowolnie spierdolonej mentalnie hołoty o skrajnie antywolnościowych poglądach może wchodzić do naszych miast jak do siebie? Nosz kurwa, przecież nawet przedpaństwowe społeczności klanowo-plemienne nie tolerowały intruzów. Jak już to niewielu i mieli się stosować do prawa zwyczajowego albo wypierdalać i tyle. Taka postawa wobec tych "uchodźców" to jest cwelstwo w najczystszej postaci i mają rację że nas tak traktują, bo cwela się nie szanuje.
Ostatnia edycja: