[humor] Różne ROTFLE ...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 865
12 253
koreapolnocna_noca.jpg

Towarzysze i Towarzyszki! Zdjęcie to dowodzi, że postępowy lud pracujący miast i wsi Koreańskiej Republiki Ludowo – Demokratycznej pod przewodnictwem swoich światłych i postępowych komisarzy zrealizował postulat wychodzących naprzeciw oczekiwaniom ludu pracującego miast i wsi komisarzy Związku Socjalistycznych Republik Europejskich odnośnie ograniczenia emisji CO2 do atmosfery. Zrealizował zatem nasz własny postulat, z realizacją którego mamy przejściowe problemy z powodu przejściowych problemów z dostawami sznurka do snopowią … problemów jakie wygenerowały stulecia okupacji ze strony kapitalistyczno – libertariańskiej hydry. Tym samym ponownie uzyskaliśmy dowód, że tym z ustrojów, który najbardziej troszczy się o nasze wspólne dobro jakim jest Matka Ziemia jest właśnie socjalizm.

Komitecie Centralny, ludu pracujący miast i wsi ZSRE, Towarzysze i Towarzyszki! Nasze serca przepełnione ciepłem lewicowej wspólnoty nie mogą pozostać obojętne na taki akt poświęcenia w trosce o wspólne dobro. Dlatego też niniejszym uroczyście zgłaszam wniosek o umożliwienie Koreańskiej Republice Ludowo – Demokratycznej stowarzyszenia, a następnie akcesji członkowskiej do Związku Socjalistycznych Republik Europejskich.

Gość niedzielny

Well-Known Member
968
2 124
Wiedziałem, że socjalizm wychowuje obywateli na duże dzieci, za które myśleć musi państwo. Mimo wszystko nie sądziłem, że władzuchna miała ludzi za takich debili:

plakaty+prl'u+(6).jpg
plakaty+prl'u+(4).jpg
plakaty+prl'u+(33).jpg
plakaty+prl'u+(3).jpg

3507rs9.jpg

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Miała, czy nie miała, ale te socrealistyczne plakaty zajebiście mi się podobają z estetycznego punktu widzenia. Ten pierwszy ("Stój...") szczególnie.

tosiabunio

Grand Master Architect
Członek Załogi
6 985
15 152
Słuchajcie, to takie tam pieprzenie. Edukacji nigdy za mało. Niby ludzie tacy mądrzy, ale kible obsrywają.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 865
12 253
Przeglądam sobie Kodeks Honorowy i znów rzuciło mi się w oczy to co mnie zawsze bawiło ze względu na różne możliwości odczytania:

"W myśl tej zasady należy udzielić satysfakcji honorowej wieśniakowi, który jest posłem na sejm."

Czy jak Partia Libertariańska przejmie władzę na jesieni to będziemy mogli się legalnie odjebywać w drodze pojedynków? Być może to właśnie honor jest drogą wyjścia z naszych problemów społecznych, gospodarczych i politycznych – myślę, że po jego przywróceniu przeciętna długość życia kanalii widywanych w TV nie przekroczyłaby 3 miesięcy albo w końcu nauczyłyby się one trzymać ryje zamknięte na kłódkę :)

pampalini

krzewiciel słuszności
Członek Załogi
3 585
6 855
Richard Stallman, twórca ruchu "wolnego oprogramowania" zjada coś ze swojej stopy podczas wykładu :)

Voy

Active Member
386
242
Duch tej władzy jest nadal żywy. Przeniósł się on jednak na mieszkańców Zjednoczonego Królestwa.

9eaf3f04a55c641be4e78eb1588b728d534c6f7e.jpg

to jest akurat prawo unijne. Np. każdy kran w aptece musi mieć taką instrukcję (tylko że bez obrazków, sam słowny opis), bo kurwa aptekarz nie wie jak umyć ręce -.- Z drugiej strony UE nie wymaga jeszcze instrukcji obsługi kibla...

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 865
12 253
W szpitalach też tego sporo wisi. Szczerze mówiąc nie widzę w tym ani nic ciekawego ani nic śmiesznego. Większość ludzi faktycznie nie potrafi dobrze zrobić najprostszych czynności. Zamiast rzucać kamieniem proszę się zastanowić ilu z was rozwiązują się sznurówki w butach. Zapewne większości. Proponuję się zapoznać z tym:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Węzeł_babski
Wygląda znajomo, nie? Dlatego warto zacząć wiązać tak:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Węzeł_prosty
Nie musicie dziękować, że zmieniłem wasze życie. Przelejcie od razu kasę :) (nie mniej niż $2 ;) ).

Hitch

3 220
4 876
Choć mi się buty nie rozwiązują (chyba, że mają badziewiaste, plastikowe sznurówki), przetłumacz mi to proszę na język wiązania butów, bo tych schemacików i po 100 latach kombinowania bym nie przeniósł na to pole.

Ciek

Miejsce na Twoją reklamę
Członek Załogi
4 865
12 253
Chodzi o to, że jak patrzysz na węzeł, to ma wyglądać jak węzeł prosty (końce linki wychodzą po jednej stronie drugiej linki), a nie jak babski (końce linki wychodza po obu stronach drugiej linki). Wiążąc buty trzeba sznurówkę przekładać w drugą stronę, co zgodnie z tym co wiki pisze pozwoli osiągnąć ponad dwa razy lepszy efekt niż w przypadku babskiego.

Zerknijcie jeszcze raz na te obrazki z myciem rąk, zwłaszcza 3 i 4 obrazek licząc od góry. Na serio tak robicie? Ja znam teorię (poniędzy paluchami gromadzi się najwięcej organicznego syfu bo z dolnej strony dłoni jest ścierane, przyznam szczerze, że nauczyłem się tego dopiero jak zostałem rodzicem :) ) ale i tak zazwyczaj słabo się przykładam.

Do góry Bottom