[humor] Różne ROTFLE ...

Inn Ventur

Well-Known Member
347
518
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmia...ca_Unii_Europejskiej__Jest_rok_2025.html?as=2
Mam nadzieję, że nie tylko mnie śmieszy takie michnikowskie pierdololo. :D

Najlepszy fragment:
"Do Polski przyjeżdża coraz więcej młodych ludzi z krajów Bliskiego Wschodu. Ostatnio gmina muzułmańska postawiła nowy meczet na Dolnym Mieście - dzielnicy w centrum miasta, dawniej cieszącej się złą sławą, po rewitalizacji przyciągającej coraz więcej turystów. Meczet stanął w sąsiedztwie wybudowanej również w ostatnich latach synagogi."

Najśmieszniejsze jest to, że oni biorą takie rzeczy na poważnie.

father Tucker

egoista, marzyciel i czciciel chaosu
2 337
6 521
Mnie to tylko wkurwiło, tym bardziej, że mając zawodowy kontakt z branżą budownictwa komunalnego wiem, że będzie dobrze w 2025 zostanie wbita pierwsza łopata pod Nową Wałową. Tym bardziej że wiem, jak byli wywłaszczani ludzie mieszkający w pobliżu - takiego chamskiego naruszenia cudzej własności to nie ma pewnie w Chinach czy Białorusi

Till

Mud and Fire
1 070
2 288
"Do Polski przyjeżdża coraz więcej młodych ludzi z krajów Bliskiego Wschodu. Ostatnio gmina muzułmańska postawiła nowy meczet na Dolnym Mieście - dzielnicy w centrum miasta, dawniej cieszącej się złą sławą, po rewitalizacji przyciągającej coraz więcej turystów. Meczet stanął w sąsiedztwie wybudowanej również w ostatnich latach synagogi."

:):):)

To brzmi jak mokry sen jakiegoś zaślepionego religianta.

"Wtedy wilk zamieszka wraz z barankiem,
pantera z koźlęciem razem leżeć będą,
cielę i lew paść się będą społem
i mały chłopiec będzie je poganiał.
Krowa i niedźwiedzica przestawać będą przyjaźnie,
młode ich razem będą legały.
Lew też jak wół będzie jadał słomę.
Niemowlę igrać będzie na norze kobry,
dziecko włoży swą rękę do kryjówki żmii.
Zła czynić nie będą ani zgubnie działać
po całej świętej mej górze"

Europejsy to jednak naiwne dzieci.

Po zastanowieniu. Czyżby to rzucanie haseł o Gdańsku jako stolicy Europy, było pierwszym krokiem zmierzającym do jego eksterytorialności? Szykuje się nowe Freie Stadt Danzig?

Setki urzędników pracujących w administracji europejskiej codziennie rano dojeżdżają rowerami do pracy do nadmorskich dzielnic

Przerażająca wizja.

Smok

Zradykalizowany
150
64
image004_zpsa957261a.jpg

Do góry Bottom